Малена – магазин за сутиен твърда чашка без подплънки италианско бельо голям размер сутиени без банели Лейлив

2
313
Добави коментар

Leilieve C7000 сутиен твърда чашка без подплънки и без банели, изработен по най-нова технология, произведен от италианската марка за луксозно бельо Leilieve / Лейлив. Сутиенът представлява силно подсилени гладки чашки без повдигащ ефект, подходящ за дами с по-голям бюст и които не търсят сутиени за оптически увеличаване на обема. Сутиенът е със специална кройка, благодарение на която ще се насладите на максимален комфорт. Сутиенът е изработен от много фин материал от ново поколение. Обиколката на сутиена е безшевна и удвоена, подсилена с еластични странични банели. Презрамките на сутиена са регулируеми и свалящи се отзад, като по този начин създават възможност за кръстосване. Деколтето на врата е перфектно изрязано и позволява дълбоко деколте. Идеален за лятото. В средата на сутиена надпис Leilieve. Закопчаване с три позиции и две кукички. Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи. 

Състав на тъкан: 78% полиамид, 22% еластан / Състав на подплата: 100% полиестер

Продуктът е подходящ за ръчно пране при температура до 40°C или по-ниска; не е подходящ за третиране с белина; не е подходящ за сушене в центрофуга; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.