Дневен хороскоп за 12 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
184
Добави коментар

11-ти лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак ще продължи да раздухва силни емоционални преживявания, които ще отключат интуиция, емпатия, загриженост към близки и любими хора.

Денят е чудесен да оздравим семейни отношения или с хора, които са близки до сърцето ни. Някой могат да се устроят семеен празник, могат да инвестират в дома си, буквално и в по-широк смисъл. Пак така имаме много силни предчувствия, които е хубаво да не пренебрегваме, интуитивно мнозина ще намерят пътища и начин да осъществят своя сърдечно желание.

Трябва да ценим високо хора и обстоятелства, които допринасят за чувството ни на щастие и удовлетворение и спонтанно застават на пътя ни… Те могат да съдействат за бъдещия ни просперитет и в бъдеще…

Хороскоп за роденита на 12 март

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– чудесен ден да оздравите най-близки отношения, в дома и семейството, но не само. Днес получавате подкрепа- морална или финансова, която ще ви подейства успокояващо, ще допринесе за вид удовлетворение… Препоръчително е самите вие да действате в посока, която ще е повод за повече комфорт и уют, топлина в дома. Мнозина и инстинктивно ще действат точно така.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста приятен за вас, мнозина ще се разтоварят в приятна компания. Денят е чудесен да укрепите партньорски отношения, ще имате такава възможност, може да прекарате незабравими мигове с любим човек или пък ще се разнообразите с приятели, ще чуете новини, ще проведете разговори, които ще порадват сърцето ви.

Близнаци, Водолей, Везни– въпреки че е почивен ден, днес мнозина от вас ще бъдат доста ангажирани, така че денят ще е високо ефективен, продуктивен, обогатяващ- буквално и в по-широк смисъл. Може да отхвърлите дела, за които до скоро не ви е достигало време или енергия. Имате шанс да спечелите нещо важно за вас или да превъртите някакви предизвикателства в полза, които касаят по-амбициозни цели.

Риби, Рак, Скорпион– днес ще намерите начин да си доставите някакво удоволствие като се отдадете на развлечения или пък намерите повече време за любими хора. Често ще се оказвате в център от внимание, с по-голяма лекота ще печелите вид одобрение, подкрепа и т.н. Възползвайте се по оптимален начин. Имате силни предчувствия, използвайте интуицията си, анализирайте мощната енергия, която притежавате в посока, която ще ви даде отговори, решения и т.н. В значима степен вие определяте тенденции и емоционален фон, както за вас самите, така и за околните…