Дневен хороскоп за 15 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
173
Добави коментар

13/14 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв днес ще усили в значима степен желанието ни да се доказваме пред другите.

Това може да се налага и по външни причини, например- повишени изисквания, претенции, понякога и недостатъчно добро разбиране от страна на влиятелни личности или такива, които влияят на бъдещото ни развитие.

От тази гледна точка днес ще трябва да преодоляваме определени предизвикателства, да бъдем по-мобилизирани, така че да демонстрираме най-доброто от себе си, то да бъде забелязано и оценено по достойнство, със съответните позитиви.

Миналото може да ни застига по някакъв начин и да ни подтиква да си правим равносметки- кой допринася за чувството ни на щастие, подкрепя честолюбивите ни планове и т.н., кой действа срещу тях… По различни поводи аспектацията на звездите акцентира върху нашите отношения, сблъскваме се с истини, не е задължително те да са негативни, но ако имаме „ розови очила“, тогава ще бъдем принудени да ги свалим…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще бъдете силно подтиквани да се доказвате пред другите и всъщност звездите ви дават шанс действително да се докажете, в този процес може да разчитате и на доза късмет, но това не означава, че ще бъде лесно… Мнозина ще трябва да преодолеят вид предизвикателства в лицето на отсрещната страна, така че аргументирано да отстоявате тезата си, интересите си и т.н. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчетете… Можете да влияете на тенденциите над средното ниво, вие определяте емоционалния фон, както за вас, така и за другите, имате избор и той ще се определя от това- какви цели си поставяте и каква стратегия избирате, за да ги постигнете.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали във времето или пък трябва да балансирате между лични и служебни приоритети, защото двете сфери от живота си влияят подобно на скачени съдове. Звездите ви показват в по-ярки краски- какво трябва да оставите зад гърба си, защото е деструктивно, няма енергия и потенциал да продължи напред или трябва да промените, за да получите вид удовлетворение. Избраната посока може да се избира по оптимално добър начин, когато анализирате миналото, действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Случващото се днес не е случайно, миналото може да ви застига по някакъв начин и нека ви носи удовлетворение. Ако това не винаги е така, тогава вие ще решите какво да промените, за да превъртите някои предизвикателства в полза, това може да изисква и доза компромис от ваша страна. Чудесен признак ще бъде, ако получавате достатъчно подкрепа и одобрение от приоритетни за вас личности. Комуникацията се превръща в проводник на знание и шанс да се преодолеят някои различия, да се укрепят вашите контакти като се усилят укрепващи звена между вас и другите, елиминират се евентуални слабости и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, понякога и над средното ниво. От вас ще се изисква да пренаредите приоритетите си така, че да не се натоварвате с дела, които са излишни, да се концентрирате върху най-важното, което може да ви подейства обогатяващо, да защити авторитета ви на работното място и не само, така че да получите вид морално удовлетворение. Денят е подходящ да извършите пробив в кариерното си развитие, да подействат е позитивно на доходите си, но това ще изисква и вид мобилизация. В по- ярки краски може да набележите онова, което препятства пътя ви към успеха. Повишени разходи са доста вероятни, но те могат да бъдат и полезни или неизбежни инвестиции…