Търсите английски с преподавател? Уроци за всички нива …

1
156
Добави коментар
smartpeoplebg
smartpeoplebg

Уроци по английски език за деца, ученици и възрастни

На място в нашите езикови школи в: София, Пловдив, Варна и Бургас.

Бързи връзки:
ЦЕНИ – ВРЕМЕТРАЕНЕ – НИВА – ИЗПИТИ –
ЗАПИСВАНЕ

Възрастови групи

Имаме различни възрастови групи според нуждите и възрастта – за възрастни, деца и ученици, също така и според нивото, което може да определите посредством онлайн тест:

Индивидуални уроци по английски

Често ни задават въпроса, дали е по добре да се избере индивидуално обучение или групови занятия. Изберете индивидуалните уроци по английски, когато:

Имате плаващ график на свободно време;Искате да се работи според Вашето темпо без да изчаквате другите хора;Предпочитате преподавателят да работи единствено с Вас;Имате потребност от обучение по английски за възрастни, което не е стандартно за даденото ниво, например намирате се между две нива, между ниво A1 и ниво A2 илиИскате да научите специфични термини. Английски за деца и ученици

В специално конструираните уроци по английски за деца ние наблягаме върху постепенното навлизане в новата среда и създаване на позитивна нагласа към ученето. Изключително положителни и трайни резултати показва плавното обучение по английски за деца, при което те навлизат инстинктивно и с интерес в новите думи и изрази. За повече информация за обучението в ранна възраст натиснете тук.

Колко продължава един курс? Груповите занятия за възрастни се провеждат в шестседмични курсове с посещения два пъти седмично по 3 учебни часа.Обучението в група за деца и ученици е два вида: 6 седмици (със занятия два пъти седмично по 3 учебни часа) и 12 седмици, които обхващат близо 3 до 4 месеца според почивните дни и ваканции на децата (с посещения от 3 часа седмично).Индивидуалните уроци се провеждат по уговорка според свободното време и предпочитания на курсиста – както за възрастни, така и за деца и ученици. Каква е учебната програма? Учебникът за възрастни е световно признатата система The New Cambridge English Course. В индивидуалните часове може да се ползва същият учебник или друг, който обучаемият е избрал. Конспектите на основните нива можете да разгледате тук. За по-високите степени посетете нашите школи във Вашия град.Специализираното обучение, например по бизнес английски, за туризма, хотела, ресторанта и с юридическа насоченост се извършва по учебници, специално насочени към дадените теми и словно богатство.В уроците за ученици и деца се използват предимно помагалата Get Ready и Hello. Може да се следва и изучаваната в училището на детето учебна система.При изпитна подготовка (за TOEFL iBT, IELTS, FCE – Cambridge First Certificate in English, CAE – Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други изпити) работим с профилирани системи с цел развитие на изискваните знания и умения. Кои са преподавателите?

Център Давитоз извършва висококачествена подготовка с традиции в обучението. Успехите на нашите възпитаници са резултат от дългогодишна работа и отличен преподавателски екип. Всеки един учител притежава както теоретични знания, така и практически умения.

 

Бизнес английски

Специално разработените уроци по бизнес английски обхващат терминология със специфична насоченост. Можете да разгледате детайлно описание на темите като кликнете на линка бизнес английски. Специализираните курсове по бизнес английски са създадени, за да акцентират върху така нареченото ситуативно обучение. Курсистът се поставя в различни ситуации, които той или тя ще срещне в реална работна обстановка. Целенасоченото обучение предоставя възможност да се работи конкретно върху думи и изрази, които се използват при делово общуване и кореспонденция.

Колко са нивата?

Основните нива са 4. Над тях има и надграждащи според целта на човека, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет зад граница.

Входящ тест за начинаещи, средно напреднали и напреднали можете да попълните безплатно онлайн като използвате следните линкове:

Набляга ли се на говоримия език?

Да, езикови школи Давитоз в Бургас, Пловдив, София и Варна фокусират занятията си именно върху умението на всеки да разговаря в конкретни ситуации, в които знаем, че ще попаднете.

За кои изпити подготвяте?

Можете да участвате в обучения за отлично представяне на матури, кандидатстудентски изпити, TOEFL, IELTS, FCE, CAE, SAT, GRE, GMAT и други изпити.

Какви са актуалните цени?
в група
начало на обучението до 5 работни дни след записване
обща подготовка
шестседмично обучение
два пъти седмично по три учебни часа
с включен сертификат
индивидуално
начало на обучението до 5 работни дни след записване
обща подготовка
продължителност по уговорка
в часове по избор
с включен сертификат
специфична подготовка
бизнес, медицинска, правна, туристическа или др.
начало на обучението до 5 работни дни след записване
в дни по избор
в часове по избор
с включен сертификат
в група
подготовка за матура и университет
шестседмично обучение
два пъти седмично по три учебни часа
индивидуално
подготовка за матура и университет
продължителност по уговорка
в часове по избор
индивидуално
подготовка с език и математика
продължителност по уговорка
в часове по избор
B cлyчaй чe ce зaпишeтe c eдин или двaмa Baши пpиятeли или poднини, зaплaщате тaĸcaтa зa гpyпa вмecтo пocoчeнитe цeни зa индивидуално обучение, a yгoвapятe чacoвeтe cи в плaвaщ гpaфиĸ в yдoбнo зa Bac вpeмe.
За хора, които са придобили знания извън нашите центрове, таксата за полагане на изпит и получаване на съответния сертификат е 186 лв. Изпитът се състои по заявка на място в нашите учебни центрове или онлайн.
По желание на курсиста се изготвя международен документ на английски или на немски език безплатно. По заявка с такса от 20 лв. дипломата се издава и на втори чужд език или на различен от посочените по-горе. Общата подготовка е обучение по нивата.Курсове по TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced и Proficiency са с цената на кандидатстудентска подготовка. Може да използвате тези сертификати както за кандидатстване за универститет в чужбина, така и за работа.Тренингите за SAT, GRE и GMAT са изпити с езикова и математическа част.

Посочените цени са валидни и за нашите онлайн курсове.

Кога се заплаща таксата за обучение по английски език?

Таксата се внася в пълен размер преди началото на обучението.

Къде се провеждат курсовете?

Обучението се извършва по Ваш избор в нашите школи или онлайн чрез дистанционен тренинг.

На място в нашите езикови школи в: София, Пловдив, Варна и Бургас.

Курсове по английски език онлайн (за и против и защо може да са подходящи за мен)

За и против: Вероятно е да предпочетете провеждането на уроци по английски език онлайн в следните случаи:

Когато времето за път е дълго или е по-разумно за Вас да си спестите часовете за пътуване;Когато живеете извън България;Когато поради някаква друга причина е по-удобно за Вас да завършите обучение по английски език онлайн;Когато желаете да се възползвате от допълнителните предимства на онлайн обучението: интерактивни упражнения по слушане, четене, граматика, писане и говорене и лесен достъп до допълнителни учебни материали – видео уроци и упражнения 24 часа в денонощието.

Не е желателно да участвате в онлайн обучение, ако не работите с клавиатура, не се справяте с онлайн пространството, нямате компютър или интернет връзка.

Как да науча английски език?

Кой ли не си е задавал този въпрос. Можете да се опитате сам, но научаването на правилно говорене и писане не е лесна работа. Дали бихте тръгнали да си шиете дрехите сам при положение, че не сте шивач… А дали да се научите да говорите и пишете е по-маловажно и по-лесно от това да си ушиете дреха… Едва ли. Затова са Ви необходими специалисти. Ние искаме и можем да Ви помогнем.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратете запитване или директно да се свържете с нас.