Дневен хороскоп за 21 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
128
Добави коментар

19 лунен ден, Луна в Скорпион

Денят може да е изпълнен с множество изненади, да не протича по предварителен график. Луната е в Скорпион, ще ни подтиква да защитаваме интересите си до краен предел, ще действаме стратегически, понякога спонтанно, непредвидено, не е изключено да попадаме в ситуации, при които „ целта оправдава средствата“.

Продължават анализите- на кого и в каква степен можем да разчитаме, така рязко ще оздравим едни връзки, но ще прекратим други, за да се предпазим от загуби, финансови или морални. Денят предразполага към съобразна борба за власт, борба на интереси, които ще преобразяват колективи, индивидуални перспективи на развитие.

Изглежда, че водеща задача ще бъде- да обединяваме усилия с хора , които допринасят за благоденствието ни и съответно да страним от други или пък да ги премахнем от пътя си, които ни дестабилизират и т.н..

От днес Слънцето вече ще транзитира през зодиакалния знак Овен, така че допълнително ще отключи „ боеви нагласи“, инициативността ще се покачва, все повече ще се борим за онова, което желаем…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, изисква повишена адаптивност, за да се справите с повишени изисквания, външни влияния, които ви подтикват да защитите интересите си. Денят не протича по предварителен график, тъвред вероятни са изненади, които да променят плановете ви, така че е хубаво да реагирате на момента,за да сте максимално адекватни на случващото се , за да превъртате предизвикателства в полза. Налага се да балансирате над обичайното между ваши и чужди интереси. Ако това е невъзможно, тогава рязко ще прекратите връзки и дори договори. Ако на работното ви място предстоят промени, това ще бъде по-видно от обикновено. Ако нещо действа зад гърба ви, тогава може да узнаете тайни, да идентифицирате скрити процеси, но знанието винаги е сила. Пазете се от конфликти, които могат да ви донесат щети, както и от рискови действия, повишени или необмислени разходи.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток днес е много усилен, носи ви изненади, които осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. Ако днес всичко е наред между вас и приоритетни за вас контакти, това ще бъде отличен признак, можете да разчитате на същото и в бъдеще. Ако между вас са се натрупали различия, те ще бъдат по-видни от обикновено, нека това да се превърне в повод да ги преодолеете като действате различно и съответно получите различен и по-добър резултат от миналото. Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в конфликти или дори рязко да прекратите съответни отношения, когато те са безперспективни и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– днес мога да ескалира достатъчно важни събития, които касаят професионалната ви реализация, финансово състояние, кариерно развитие, репутация и т.н. Ако в този сектор от вашия живот предстоят промени, то те ще бъдат по-видни от обикновено. Същевременно- точно сега е доста благоприятно да насочвате, да превъртате някои предизвикателства в полза, така че да се справите с приоритети, които иначе отчитате и за извън контрола си, като действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, като не пропускате да се проявите в обективно сложна или дори конкурентна среда. Аспектацията на звездите предразполага към повишени разходи, може би трябва да дадете нещо, за да получите друго и по-ценно за вас, все пак вие ще прецените дали си заслужава. В оптимален случай- това са полезни инвестиции във вашето бъдеще, в любими хора и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще е доста висока и сами ще се превръщате в проводници на доста преобразования, както във вашия собствен живот, така и на вашето обкръжение. Може да провокирате разяснителни разговори, да изкажете думи или да чуете новини, които имат широко отражение. Околните могат да ви изненадват, но и вие тях. Днес вие може да прекарате деня нетрадиционно, вие определяте емоционалния фон и тенденции, в оптимален случай това ще е повод за вид обновление в живота ви и на различни нива, в личен и делови план, много зависи в каква посока ще влеете тази мощна енергия… Дребни действия имат широко отражение, имайте го предвид и насочвайте внимателно…