Дрехи – инфо за дрехи, облекло и мода

9
191
Добави коментар
hlape
hlape

Кутии за аксесоари

Аксесоарите са неизменна част от облеклото. Днес много от Вас, читателите на drehi.info притежават онлайн магазин, сигурни сме в това. След анализ установихме, че много търговци не придават необходимата тежест и важност на опаковките на аксесоарите, на кутиите, в които изпращат своите продукти.

Именно и поради тази причина смятаме, че това е огромна грешка, грешка, която можете да поправите.

Най-често, кутии за аксесоари се поръчват от онлайн магазини, предлагащи бижута, колани, други кожени изделия, както и хранителни и други продукти.

Въобще, трябва да придадете блясък на продукта, без значение какъв е той.

Кутии за козметика

Кутиите за козметика могат да се произведат от различни материали, като най-често се използва картонът. Козметичните продукти изискват подходяща опаковка, която да ги предпази и защити от повреди. Тези кутии са проектирани така, че да могат ефективно да представят продукта. Те са направени да отразяват идентичността на марката и да гарантират, че клиентът ще разпознае продукта в кутията.

Има редица фактори, които играят важна роля при създаването на опаковъчна кутия, която да се различава от другите. Тя трябва да осигурява безопасност на съдържанието. Не само от външни натиск, но могат да се повредят и от прекомерна топлина, влага или пряка слънчева светлина. Друг важен фактор е структурата на кутията. Структурата трябва да бъде съобразена с размерите, теглото и други физически характеристики на продукта.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: [email protected]
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951
поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com