Малена – магазин за гладък стягащ чорапогащник Санпелегрино италиански стягащи чорапогащи Sanpellegrino

3
356
Добави коментар

Sanpellegrino Caresse 40 гладък стягащ чорапогащник с плътност 40 DEN, произведен от италианската марка за коригиращи чорапогащници Sanpellegrino / Санпелегрино. Цената е за 1 бр.

завършена масажираща и стягаща компресия, стимулира циркулацията на кръв и намалява усещането за умора на краката освен че предлага на краката Ви усещането за комфорт и приятна стегнатост, продуктът прави краката да изглеждат по-слаби, по-стегнати и придава елегантен вид подходящ за дами, които стоят дълго време изправени и/или имат разширени вени на всеки продукт е изписано, че продуктът е произведен в Италия / made in Italy има парче между краката, размери MAXI и SUPERMAXI имат и парче на задните части за допълнително разширяване и продуктът има нужната здравина при по-големи размери

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

РАЗМЕР 1=S – 140-167 см и 40-62 кг. Избирайки размера, Ви съветваме да следите както килограмите, така и височината по таблицата.

Състав: 76% полиамид, 24% еластан

Продуктът е подходящ за пране при температура до 30°C или по-ниска; не е подходящ за третиране с белина; не е подходящ за сушене в центрофуга; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.