Дневен хороскоп за 22 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
175
Добави коментар

20 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион винаги събужда дълбоко закодирани в душата ни чувства и страсти, преживявания, които изплуват на повърхността през това време.

От тази гледна точка- миналото може да ни застигне по някакъв начин- това могат да бъдат усещания, предчувствия, реални събития, хора, обстоятелства, които отново застават на пътя ни…

В такива периоди ние често се оказваме на прага на житейски кръстопът, изборът, който правим- може да преобрази бъдещото ни развитие.

Отново се „осветяват“ важни за нас отношения, можем да погледнем на тях от един скрит и невидим на пръв поглед ъгъл, понякога в обективно по-сложни или изпитващи ситуации.

Днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични, мнозина стигат до дъното наистина като разгадават тайни или се вслушват във вътрешния си глас.

Не е изключено някой да бъдат обзети от носталгични настроения, други ще демонстрират повече смелост, за да оставят зад гърба си онова, което е живяло своето време.

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, теми, неразрешени въпроси, хора от миналото- могат да запомнят за себе си, вие можете да си ги върнете, задържите или окончателно да се разделите с тях. …Може да водите напрегнати или емоционални разговори ,в които да изплуват на повърхността вид истини. Днес можете да спечелите и да увеличите благосъстоянието си и следствие на вид подкрепа. Повишена конкуренция- може да ви дестабилизира, ако не се справите с нея. Денят е много показателен за различни нива от живота, съответно- дали се налагат някакви промени в него. Мнозина ще усетят, че „техният дом е тяхната крепост“…

Телец, Дева, Козирог– звездите акцентират върху партньорски отношения, важни за вас връзки, лични и делови. Миналото ви застига по някакъв начин, в лицето на конкретна личност или пък- неразрешена стара тема. Каквото и да е, това може да се превърне в повод да поправите нещо, все едно ви се дава втори шанс, да си върнете нещо важно за вас или пък ако прецените- да се разделите с него окончателно. Ако всичко е наред във вашите връзки сега, това ще бъде отличен признак, показател, че може да разчитате на същото и в бъдеще. Днес може да забележите в по-ярки краски с кого гледате в една посока, кой препятства пътя ви към успеха. Очевидно, че ще има и от двата типа, а вие ще си направите съответните равносметки.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен от множество ангажименти, но и продуктивен. Имате възможност да защитите интересите си, да подействате позитивно на доходите си, ако условията на труд го позволяват. Въпреки всичко може да ви се налага да отговаряте на повишени изисквания, да се справяте с външни фактори и предизвикателства, така че да бъдете по-гъвкави в общуването, понякога- да направите известен компромис, така че да спечелите едно и за сметка на друго. В известен смисъл може да се каже, че звездите ще тестват вашата приспособимост, изобретателност, за да спечелите или да се предпазите от щети- буквално и в по-широк смисъл. Днес може да се върнете нещо изгубено, но ако вие дължите нещо, тогава това отново ще застане на пътя ви и ще изисква да се разплатите. Показателен ден за професионалната реализация и кариерно развитие и какво може да очаквате в перспектива.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще влияете силно на околните и ще определяте емоционалния фон. Денят е подходящ да оздравите сърдечни отношения, да получите вид удовлетворение, да осъществите съкровено желание. Ще имате такава възможност… По-лесно насочвате тенденциите от обичайното… Трябва да имате предвид обаче, че звездите ще ви поставят пред въпрос- с какво да продължите напред, защото допринася за чувството ви на щастие, какво от миналото трябва да оставите зад гърба си, защото излиза извън контрола ви, натоварва ви… Вариантите са много, но интуицията ви е забележителна и ще ви помогне да направите правилен избор… Почти през целия ден може да имате вид подсказки- реални новини, интуитивни прозрения икони..