Дневен хороскоп за 23 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
150
Добави коментар

21-ви лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес допълнително ще усили и раздуха огнена енергия, която се свързва с вид ентусиазъм, събуждане на живителни сили, енергия и т.н.

По един естествен начин ще усетим подобряващ се тонус, повишаващ се адреналин, които ще ни направят жадни за приключения в един по-широк смисъл.

Днес ще сме склонни над обичайното да поемаме рискове, ще действаме смело, а нашите инициативи много често ще са съпътствани и от доза късмет.

Ще се справяме по-добре с дела, които ни дават повече свобода, свързани са с известно движение, доставят ни удоволствие.

Ако работата е рутинна, тогава ще търсим и често ще намираме начин- по-бързо да се справим с нея или пък да я обиколим, за да се концентрираме върху нещо друго и по-приятно.

Днес трудно ще си слагаме спирачки, но така можем да стигнем и доста далеч към мечтите си… Разходки сред природата или на чист въздух ще имат особено благоприятен ефект и на различни нива… Общуването ще се превръща в проводник на възможности…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 23 март

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас… Всичко ще ви се получава с по-голяма лекота, действията ви ще бъдат съпътствани от доза късмет. Възможно е да проведете разговори, които ще ви въодушевят, ще ви дадат някакъв шанс, могат да сбъднат съкровено желание. Днес все ще се намери някой или нещо,което да порадва сърцето ви. Всичко това се случва на фона на повишен обмен на информация, не са изключени перманентни изненади, които да променят предварителните ви планове или пък да ви подтикват да проявявате по-голяма гъвкавост в общуването и не само… Възползвайте се от други и подкрепящи ви обстоятелства днес и утре, за да се справите, за да превъртите някой трудности в полза…

Телец, Дева, Козирог– днес имате възможност да подействат е позитивно на приоритети, които касаят най-близката среда на съществуване, в дома и семейството… В друг случай това са приоритети, които са лични, а вие трябва да наваксате с тях, вероятно да промените нещо, за да получите по-добър резултат от преди. Водеща цел може или трябва да бъде- да получите вид подкрепа от страна на хора, които влияят на благоденствието ви, чувството ви на щастие- общо. Ще имате такава възможност и като не губите крайното си желание от поглед.

Близнаци, Водолей, Везни– днес в центъра от внимание ще бъдат ваши партньорски отношения, връзки- лични и делови. Имате възможност да ги оздравите,ако това се налага … Иначе- прекарвате хубави мигове с любими хора, можете да проведете доста ползотворни разговори, преговори… Денят е много подходящ за това. Няма да ви липсва внимание и компания, ще можете да разнообразите ежедневието си. Получавате интересни, полезни известия и предложения…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с доста ангажименти, но и ползотворен. Днес имате шанс да направите пробив в кариерното си развитие, може да постигнете успехи в чисто професионален аспект, на които после да разчитате дълго. Колкото сте по-инициативни в това направление, толкова по значими резултати можете да постигнете. Това е чудесен ден да повишите доходите си, защитите интересите си, материализирате желание и т.н.