Хамали и Транспорт – Цени на Час

1
152
Добави коментар
hristo.dinh
hristo.dinh

Тук ще намерите подробни цени за хамалски услуги в комбинация с наш превоз за София и страната. Хамали и транспорт на час или оферта за преместване с крайна цена. В Хамали Престо предлагаме хамалски услуги от общ характер, както и такива за преместване на дома и офиса с опаковане и разглобяване на мебели. Извършваме безплатни огледи на място когато преценим за необходимо.

Хамалски услуги и транспорт в София на час

Комбинирана услуга включваща един, двама и повече хамали със собствен транспорт.

Цените се формират на база: Хамали – 15,00 лв./час за 1 човек и Транспорт – 30 лв./час при минимално време за наемане – 2 часа. След първите 2 часа не се налага да заплащате за всеки започнат – цял час. Цента се закръгля на всеки половин час (30 минути).

Пример: двама хамали с транспорт за района на София – 60 лв./час за минимум 2 часа = 120 лв. 2 ч./30 мин. = 150 лв. 3 часа = 180 лв. 3 ч./30 мин. = 210 лв. 4 часа = 240 лв. При нужда от един или двама хамали повече, тоест 3-ти или 4-ти човек се заплаща по 15,00 лв./час допълнително за всеки един от тях.

Хамалска и транспортна услуга за София с един хамалин (шофьора) – 45 лв./час при минимално време за ползване 2 часа = 90 лв. Цената за услугата се определя на база единствен човек – 15 лв./ час и транспорт – 30 лв./час.

Този вариант е удобен когато имате малко багаж, мебели или други предмети за преместване и имате нужда само от един човек, който да ви помогне с товаренето и разтоварването на вещите.

Транспортна услуга за София без хамали на час: 20 – 25 лв./час съответно за бус или камионче с падащ борд до 1500 кг. (тон и половина) максимален товар. Услугата не включва хамали от наша страна и минималното време за наемане е 2 часа. Повече за транспортни услуги може да откриете тук.

Хамали под наем в София без транспорт от наша страна – 20 лв./час на човек. Минимално време за наемане – 2 часа и 30 минути или 50 лв. на човек в рамките на 2 часа и половина и по 10 лева на всеки 30 минути след това. Пример 3 часа = 60 лева на чаовек.

При таксуването на час можем да ви ориентираме приблизително колко ще ви струва услугата с точност до плюс / минус половин или един час.

Цените са валидни за преместване на предмети с тегло до 90 кг. При наличие на по-тежки предмети цената за преместване се определя по договаряне или  след оглед на място.

Често при нужда от преместване на по-малко вещи може да ви е по-изгодно да получите оферта с крайна, фиксирана цена която да е по-евтина от тази на час.

Хамали и транспорт с фиксирана цена

В повечето случаи ние от Хамали Престо можем да ви изготвим оферта за преместване с крайна – фиксирана цена. Това може да стане още по телефона или след оглед на място, който е напълно безплатен ако сметнем за необходимо. Окончателната цена е единствения вариант за наемане на хамали и транспорт при преместване на вещи от София към страната За целта ще ни е нужен предварително изготвен от вас списък на вещите и следната информация от ваша страна като цяло:

От къде до къде ще се местят вещите. В рамките на София и околностите или до друго населено място в страната.

Има ли вариант за паркиране в близост до входа на сградата / помещението на товарене и разтоварване. На какво разстояние според вас би могъл да паркира бус от входа за изнасяне.

От кай етаж ще се изнасят и на кой етаж ще се качват предметите и има ли в сградите работещ асансьор.

Какви вещи ще се изнасят: мебели, багаж, офис обзавеждане, търговско оборудване, покъщнина, строителни материали и други.

Приблизителни или точни размери на едрите предмети като мебели например за да преценим кое ще мине през асансьор и кое ще се сваля/качва пеша по стълбите особено при по високи етажи.

Ще има ли дребни премети като: багаж, чували с дрехи, кашони, куфари и какво е тяхното количество – приблизителен брой.

За целта ще е необходимо да отделите половин час от времето си за да помислите и изготвите списък със тази информация. Ако имате възможност може да ни изпратите снимки или видео клип от телефона си по вайбър или имейл. Но така или иначе това са начините по които можете да получите точна цена за преместване. В зависимост от вашата яснота по тези въпроси ще преценим дали можем да ви дадем точна цена още по телефона, да направим оглед на място или да ви предложим цена на час.

Предимството на услугата с фиксирана цена е, че клиента винаги знае предварително точно колко ще му струва преместването.

Примерни оферти с фиксирана цена

Нашите оферти с фиксирана цена започват от 55 – 60 лв. за превоз в София с помощ от шофьора при товарене и разтоварване на единични предмети, като например малко багаж или един – два броя мебели.

Минимална твърда цена за ползване на двама хамали и транспорт в рамките на града е 90 лв. Това може да включва пренасяне на 1-2 броя мебели или малко багаж при наличие на асансьор в сградите или сваляне / качване на вещите от/до 1-ви или 2-ри етаж.

Преместване в страната – от / до София. Услугата включва транспорт в комбинация с наши хамали при товарене и разтоварване или само за товарене или разтоварване в зависимост от вашите нуждите и ситуацията. Желателно е да разполагате със предварително изготвен списък на вещите за преместване и яснота по отношение на горепосочените фактори.

В Хамали Престо работим съвестно и коректно без допълнителни скрити такси. Разполагаме с изграден постоянен екип от хамли с дългогодишна практика. Отнасяме се с внимание към клиента и неговите вещи.

Не се колебайте да ни потърсите за оферта още сега! Ще ви предложим различни варианти за да изберете най-добрия за вас в зависимост от вашата конкретна ситуация.