Преместване на дома и офиса в София и страната

1
145
Добави коментар
hristo.dinh
hristo.dinh

Хамали Престо е фирма с дългогодишен опит в преместването на дома и офиса както за района на град София, така и за цяла България.Предлагаме частично и цялостно преместване на имущество от всякакъв вид и обем на съвсем приемливи цени.Независимо дали става въпрос за малко домакинство или за голямо офис оборудване, ние ще подходим с еднакво внимание и професионализъм в решаването на вашия проблем с пренасянето.

Разполагаме с различни по обем транспортни средства и екип от опитни хамали готови да се справят със всяка една поставена от вас задача.Можем да Ви бъдем полезни с опаковането на багажа и разглобяването на вашите мебели, след това да ги сглобим отново при нанасянето. Вашите вещи ще бъдат внимателно изнесени, прилежно подредени и добре укрепени в камиона с което ще сведем до минимум рискът от повреждане при пренасяне и транспортиране.

Предлагаме широка гама от опаковъчни материали като: стреч фолио, кашони( с различен обем), опаковъчна хартия, чували, пукащо фолио, тиксо и други.

Как определяме цената за преместване на дома или офиса?

За да можем да бъдем максимално точни в определянето на крайната цена, ние извършваме безплатен оглед на място в удобно за клиента време.По този начин можем да Ви изготвим оферта с окончателна цена в зависимост от особеностите на конкретната задача. Под особености разбираме няколко специфични фактора определящи цената на тази услуга като например:

Какво е количеството на вещите? Ще ползвате ли нашите услуги за опаковане,разглобяване и сглобяване на мебели? Има ли в сградата асансьор? От кой етаж ще се изнасят и на кой етаж ще се нанасят вещите? Какво е разстоянието между адресите (на товарене и разтоварване)? Има ли повече от един адрес за товарене или на разтоварване? Има ли удобен достъп за паркиране на товарната кола пред входа на сградата?

 

Всяко едно преместване е уникално само по себе си,тъй като винаги има дори и малка разлика в горепосочените параметри. Но ние от Хамали Престо можем да Ви дадем ясна и точна цена на база дългогодишния опит с подобни премествания извършени от нас през годините.

С радост очакваме вашите запитвания