Българските статии

1
216
Добави коментар
georg4610
georg4610

Инверторните климатици са ново поколение климатици с две тела, които предлагат значително по-добра енергоспестовност и ефикасност. Те превъзхождат обикновените климатици по множество важни показателя като ефективност, дълготрайност и цялостна нужда от обслужване и в този текст ще разберете как да изберете правилния инверторен климатик за вас.

Кое е важно при избора на инверторните климатици

За много домакинства, климатика е единствения смислен избор, когато трябва да се избере система за отопляване и охлаждане на помещение. Това е така, тъй като климатиците не заемат място, не изискват горива и тяхната поддръжка е значително по-малка и лесна, особено ако се направи сравнение с обичайните отоплителни технологии.

Да има безплатен монтаж

Безплатния монтаж намалява вашата ангажираност и ви гарантирам, че новата ви инвестиция ще работи оптимално и ще бъде подсигурена. Безплатния монтаж е често включена екстра, но не при всички модели или марки климатици, за това е важно да проверите дали е включена в услугата или трябва да заплатите допълнително – не е желателно да го правите сами.

Да може да поддържа точна температура

Ролята на един инверторен климатик е да поддържа желаната от вас вътрешна температура дори при ниски външни температури. В това отношение, инверторните климатици се справят значително по-добре от обикновените, тъй като разполагат с умна система за поддръжка и контрол на всички действия на вътрешното и външно тяло.

Благодарение на тази умна вътрешна система, вашият инверторен климатик на ниска цена ще бъде способен да работи при изключително ниски температури, без да изисква толкова много електроенергия и без да има амортизация по системата.

Да има умен режим

Умния режим е значима част от модерните климатици. Той ви позволява да зададете дадена температурна амплитуда, която да се спазва, и климатика сам преценя кога точно да включи нагревателите и компресора.

Този режим е отговорен за огромния напредък на инверторните климатици пред обикновените, тъй като именно чрез него, вашият климатик се пази от замръзване, докато гарантира вашият комфорт.

Да е ефикасен

Ефикасността е може би една от най-важните точки за един климатик. Като основен начин на отопление или охлаждане, вашият климатик ще бъде непрестанно включен, което изисква доста електричество.

В зависимост от района, в които живеете, ел. енергията може да бъде доста скъпа, за това е и важно избрания от вас климатик да бъде ефикасен. Точно това качество е заложен при абсолютно всички класове и марки климатици 18 или 24 ка, без значение дали са с AC или DC компресори.

Това ги прави страхотен избор за всяко домакинство, офис или предприятие, което има нужда от удобство, но и цели да спести от сметки. Ако цените всичко това и искате да го намерите на изгодна цена, то Eclima.bg е правилното място за вас.