Архитекти Варна и Плевен – Молив Архитектурно студио

1
198
Добави коментар

МолиВ архитекти Варна ще Ви предложи най-добрите услуги за архитектурно проектиране, интериорни и екстериорни решения за Вашия дом, бизнес или хоби. Проектираме модерни, красиви, еднофамилни, едноетажни къщи, многоетажни, промишлени и обществени сгради спрямо Вашия вкус, желания, изисквания и бюджет.

Виж как работим

Архитекти Варна Молив превръщат твоя проект на къща в реалност

След среща и консултация нашите архитекти в бързи срокове ще ви предложат готов проект по вашите изисквания. Ще визуализираме идеята ви чрез методите на 3D проектирането с голям брой снимки, за да видите как ще изглежда мечтаната от вас сграда, а при необходимост заедно ще я редактираме и усъвършенстваме. Всички архитектурни проекти изработени от архитектурно студио Молив включват подробни работни чертежи и детайли за изпълнение на строителството, отговарящи на най-високите стандарти.

Започни своя проект сега

Проектантски Услуги от Молив Архитектурно Студио Варна и Плевен

Още услуги

Екипът ни от архитекти във Варна и Плевен ще изготви за вас всички необходими технически проекти, които се изискват за издаване на разрешение за строеж. В зависимост от вашите желания и потребности, големината и вида на сградата, ще са ви необходими различен брой технически проекта. Повече за нашите проектантски услуги във Варна и Плевен може да научите с обаждане на номер 0886522836 или чрез запитване по имейл от формата за контакти.

Запознати сме с нормативната уредба – ЗУТ и изготвяме ПУП и РУП, урегулиране на ПИ /поземлен имот/ и смяна на предназначението на вече урегулирани поземлени имоти /УПИ/.

Ще превърнем мечтаната от вас еднофамилна къща в реалност: едноетажна или двуетажна, с веранда или басейн, каквато вие решите.

Нашите архитекти ще ви предложат модерни жилищни комплекси и кооперации с функционално разпределение на апартаментите.

С удоволствие проектираме сгради с обществено предназначение като офиси, бизнес, административни и корпоративни сгради, хотели, къщи за гости и ваканционни комплекси.

Имаме опит в проектирането на промишлени предприятия, складове, автосервизи, халета и животновъдни ферми.

За МолиВ Архитекти Варна

Ние от МолиВ Архитекти Варна имаме дългогодишен опит в архитектурата. Разполагаме с богато портфолио от архитектурни проекти на къщи, обществени, производствени и промишлени сгради, включително едноетажни еднофамилни къщи, едноетажни къщи с веранда, двуетажни, многоетажни сгради и къщи с мансарда.

Всички архитекти от МолиВ Архитектурно Студио Варна са регистрирани в Камарата на Архитектите в България и притежават пълна проектантска правоспособност. Ние сме млади архитекти, следим ежедневно тенденциите в развитието на архитектурата и интериорния дизайн, за да предложим на нашите клиенти актуални, красиви, модерни и технологични сгради.

Запознай се с екипа

Отзиви