Дневен хороскоп за 28 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
191
Добави коментар

26 лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей днес ще усили информационния поток, общуването, социалната активност в пъти. Ще забележим, че хората заемат много по-активна позиция, за да се докажат в колектив, за да защитят интересите си, получат подкрепа, одобрение и т.н. Дори и да не сме настроени на такава вълна, днес все ще се намират хора, които ще ни въвличат в дебати, ще ни подтикват да бъдем по-инициативни.

Денят е подходящ да утвърдим авторитета си в колектив, да се докажем, за да заемем по- престижни позиции или поне да не позволим да бъдем изместени.

Хора от миналото могат да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагираме. Някой ще възобновят стари връзки, други може да ги прекратят окончателно.

Мнозина ще се разтоварят с приятели…

Докато Луната е във Водолей, ние сме по-революционно настроени, по-отворени сме към новото, по-лесно се разделяме с онова, което отчитаме за дразнещо, изчерпано. Това ще си проличи като реакции на различни нива…

Меркурий вече ще транзитира през Овен- това допълнително ще отключи повече прояви на смелост,  приоритетно в начина на мислене и изразяване, но не само…

Хороскоп за родените на 28 март

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви е скучно, все ще се намират хора, които ще повдигат адреналина ви, инициативността ви. Може да получите интересни предложения, от които да се възползвате. Не е изключено обаче, да водите напрегнати или важни разговори, в които трябва да отстоявате мнението си аргументирано. В оптимален случай- така ще изпъкнете, ще привлечете вид подкрепа. Хубаво е да се пазите от евентуални недоразумения, които лесно могат да прераснат в словесни двубои и дори конфликти. Все пак денят е подходящ да укрепите връзки, ще им влияете над обичайното. Мнозина ще направят стъпки, които ще повишат популярността им…Ще можете да се разтоварите в приятна компания, с приятели и т.н.

Телец, Дева, Козирог- денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен. Отличен ден, през който можете да се докажете на работното място, можете да направите пробив в кариерното си развитие, да спечелите нещо важно за вас, бонус, поощрение, повишаване на доходите, ако условията на труд го позволяват. Все пак може да се изправите и пред някакви факти ,които ще ви покажат- с какво трябва да се справите, преодолеете, за да бъдете по-успешни. Ако случващото се не ви носи удовлетворение, тогава може да се замислите да направите своеобразен завой, ако това предстои, това ще бъде по-видно от обикновено днес.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е напълно позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, често ще се оказвате в център от внимание…Ще сте търсена и предпочитана компания, собствената ви инициативност ще е значима и така е правилно, защото усилия в определена посока няма да останат без последици. Днес все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Вашата активност, понякога и словесна агресивност, смелост ще растат. Внимавайте  само да не се преминават определени граници на добрия тон, за да не предизвикате обратен от желания резултат.

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да наваксате с дела, които са изостанали във времето. Денят не преминава по предварителен график, така че е препоръчително да реагирате „на момента“, за да не пропускате шансове, но и да реагирате максимално адекватно на някой предизвикателства. Днес можете да получите подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо. Вероятно е добре да се концентрирате и в това направление…