Защо никой не говори за това, че украински въоръжени сили убиват украинци?!

1
156
Добави коментар

Не разбирам, защо толкова се говори колко бил лош президента на Русия, а САЩ не си гледат в паницата с войни, не казва никой нищо за войната на Украйна с т.нар. Сепаратисти Донбас И логанск. Ако тези две републики са проблем че искат автономност, защо Македония, Сърбия, Черна Гора и т.н. нямат подобни проблеми ?! Всъщност след намесата на Американците пак, де.

Гледа се едното, а за другото мЕтат песок у очите на и без това простите хора в света. То е ясно че е съкровена мечта на правителството на САЩ и рожбата им Ес да имат война и да накара  света да мрази Русия. И въпреки всичко простите са мнозинство явно.

Вижте го тоя бабаитин на снимката…. И не се питайте защо украинци убиват свои?!?!?!

Питайте се,как #кирилпетков #ДаБългария и разни други подвизаващи се по погрешка в българския парламент,подкрепят тези нацисти наречени украинци!

Но най – лошото е,че нашите предатели говорят и от наше име, че България ги подкрепя!

НЕ ! Не ги подкрепяме.

И не ви позволяваме да говорите от името на всички ни.

Свестните хора в България няма как да харесат нацисти Убийци. Част от този абзац е на – Страница На Непокорните

Продължете да четете надолу… има още…

 

–––––––––––––––––––––––––––

 

ВНИМАНИЕ: Тази публикация не е моя, НЕ Е ПИСАНА ОТ МЕН, изпозлвам този сайт, който също не е мой, за бележник на истината!  ТОЕСТ – текстът от публикацията е писан от другИ хора ( текстът е микс от различни публикации ), той е публично достъпен текст. Тази информация е свободна и не е защитена под авторски права!!! ВЪПРЕКИ това я разпространявайте в тази форма, за да се избегнат измами и плагиатства с променени думи, словореди и значения.

–––––––––––––––––––––––––––

 

А ето и думите на УКРАИНЕЦ!!!

 

Оригинал на следващия текст – https://m.ok.ru/sumska/topic/65521795011860

 

ПРЕВОД от гугъл:

Запознайте се с Артьом Бонов, убеден нацист (хитлерист), жител на Лвов, пациент на Лвовската психиатрична болница с диагноза шизофрения, а сега също член на батальон Азов, който в момента е разположен в Марьиновка (30 км от Донецк) ).

Батальон „Азов“ от самото си създаване стана широко известен като батальон, който приема само крайно десните (т.е. нацистите). Най-тъжното е, че случаят с Артьом Бонов не е изолиран. Той има много съмишленици, които в момента се бият в Югоизтока.

Кой би си помислил, че някой ден нацисти и пациенти в психиатрични болници ще се бият масово на страната на Украйна? И тогава тези „офицери от АТО“ ще бъдат наградени с ордени и ще бъдат наречени „герои“. След това, което виждам, става срамно, че съм гражданин на такава държава.

В първото видео Артьом Бонов се хвали, че е имал „много късмет“, когато е видял мъртво прасе в канавка, защото е безработен и няма пари за храна, но иска да яде. Като цяло вижте кой сега се бори „за Украйна“

 

От мен: БЪДЕТЕ РАЗУМНИ И МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МЕДИИТЕ!!! ПИТАЙТЕ ИСТИНСКИТЕ ЖИВИ ХОРА, ТЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИСТИНА, ДОРИ И ДА НЕ Е ЦЕЛЯТА ЩЕ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ДА СИ НАПРАВИТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЯ! Много от украинците НЕ са съгласни със Зеленски и са реалисти, същевременно не защитават и войната като цяло и вярват че е можело да мине и без кръвопролития, по други начини.