Романтична и очарователна – рокля с флорален принт. Вечерни и ежедневни тоалети!

16
220
Добави коментар
hlape
hlape

Рокля с флорален десен е култов модел, който няма нужда от представяне на никого от нас. Тя подчертава женствеността, елегантността и свежестта. Чудите се какви аксесоари да изберете за рокля с флорален принт за конкретен повод? Искате ли да се представите феноменално на важна среща? Представяме готови комплекти, които могат да се използват за сватби или дати, и за всеки ден!

 

С какво да носите рокля с флорален принт?

Всеки сезон е добре да се подложите на чувствено творение с цветя и да създадете феноменална стилизация с него. Вече имате елегантна рокля в колекцията си и мислите какви аксесоари да изберете към нея? Водете се от стила на облеклото и повода, за който се подготвяте. Все пак някои дамски аксесоари се съчетават добре с рокля от тюл на принцеса с флорален принт, а други – с ежедневна рокля-риза. Имате ли нужда от модно вдъхновение? Подготвили сме няколко полезни съвета и предложения – първо ще вземем предвид обувките!

 

Цветя и рокля са комбинация, която веднага предизвиква чувственост, женственост и момичешки чар. Не е изненадващо, че е най-лесно да се комбинира с обувки на висок ток или совалки. Коктейлните рокли с цветя трябва да се комбинират с модели в класическия цвят – черно, тъмносиньо, бордо или бежово. Ефирните летни рокли изглеждат добре със снежнобели модели. Особено ако тоалетът ви е бял, а цветята са от ажурна материя или дантела. Цветята също си подхождат със сандали и класически еспадрили.

 

С маратонките можете да комбинирате тоалети с ежедневна и дори спортна естетика. Тези обувки възвърнаха популярността си преди няколко години и се превърнаха в неразделна част от канона на модните тенденции. Флорален дизайн в съчетание със спортни обувки – квинтесенцията на стилен градски образ Маратонки и рокля с флорален десен – идеалният избор за ежедневна употреба или за разходки с приятели – изберете къса разкроена рокля с рози и червени маратонки с къси горнище. Ефектното изображение е готово! Искате ли да знаете още повече предложения? Прочетете статията, където съветваме какъв цвят обувки да изберете за рокля в цветя.

 

Елегантните тоалети за работа или важно събитие трябва да бъдат допълнени от бижута. Много модели са подходящи за рокля с флорален десен, а самият модел дава много възможности и вдъхновение. Можете например да изберете гривна или обеци от цвета, който доминира в тоалета. Зелена рокля с цветя трябва да се разнообрази с гривна с фасетирани изумруди. Рокля от кобалтов пуловер, украсена с флорален модел, е чудесна възможност да носите дълги обеци със сапфири. Все още са на мода цветните печати – пръстени с голяма многоцветна апликация. Те хармонират перфектно с роклята на цветя, отразяват перфектно светлината и блестят с всички цветове на дъгата, подчертавайки целия тоалет.

 

Очарователният стайлинг с рокля на цветя не може без подходяща прическа. Чувствена мини рокля с дълбоко деколте ще изглежда добре, ако сплетете косата си стегнато на опашка. Една висока конска опашка ще ви придаде специална елегантност! Искате ли да добавите романтика към такова облекло? Използвайте цветна панделка или щифт за бижута, които ще добавят чар и ще подчертаят красотата ви. Можете да носите разпусната коса в ежедневни комплекти. Какви щифтове да изберете за флорална рокля в стил бохо? Тук преобладават романтичните вълни и тънките плитки. Черешката на тортата ще бъде венец от цветя – символ на свобода, свежест и лекота.

Стилно, модерно и женствено – какво повече бихте искали?