9. Подарък за зодия Близнаци – какво ще впечатли най-много хората Близнаци

1
196
Добави коментар
pepimili
pepimili

Необичайно, екзотично, мобилно и нещо, което никой друг няма – това трябва да е подарък за зодия Близнаци. Оживените, неспокойни и общителни Близнаците, обожават всякакви подаръци, но са особено доволни от необикновени неща като дизайнерски бижута, креативен аксесоар или интериор.

Освен това Близнаците с ентусиазъм приемат подаръци -впечатления – ярките емоции, които такъв подарък носи със себе си, са много по -важни за тях, отколкото материалните неща.

Подаръците, свързани с активен спорт, движение в космоса и мистериозни приключения, са особено актуални. Очарователно пътуване, посещение на вълнуващо шоу, куестове, състезания, гмуркане, рафтинг, делтапланеризъм – всичко това позволява на Близнаците да освободят неизползвана енергия, да получат адреналин и нови впечатления.

Изненадата на лицето на знака Близнаци е сигурен знак, че подаръкът ви е харесал. Опитайте се да намерите нещо, което може да предизвика такава реакция – и вашият подарък никога няма да бъде забравен!

Когато избирате подарък за Близнаци, не забравяйте за въздушната стихия на тази зодия. Близнаците харесват продукти, изработени от крехко и визуално светло стъкло, тънка лъскава стомана – нещо безтегловност, ефирно и неуловимо като самите Близнаци. Това, което не претрупва пространството, дава усещане за свобода и простор.

Любопитни и интелигентни интелектуалци Близнаци обичат да четат! Най -добрата фантастика за близнаци са всякакви научно -популярни публикации: енциклопедии, пътеписи, новости от поредицата „Животът на забележителните хора“. Но не трябва да давате любовни романи – такива книги се заобикалят от любознателните Близнаци.

И ако има желание наистина да угоди на Близнаците, тогава трябва да подарите не една книга, а цяла поредица или електронна книга, където можете да качите море информация по ваш вкус.

Повярвайте ми, това ще бъде страхотен подарък, за който Близнаците ще ви бъдат благодарни! В крайна сметка вечно бързащият представител на този знак на практика няма време да отдели достатъчно време за любимото си занимание – четенето. Електронна притурка ще позволи на Близнаците да четат във всяка свободна минута – например, докато стоят в задръстване в час пик или на опашка в клиниката.

Удобен, забавен и мобилен – точно в духа на Близнаци!

Нестабилните и динамични Близнаци бързо се отегчават от едно нещо. Те могат бързо да превключват и затова оценяват подарък, състоящ се от два или повече артикула – например ще им харесат комплект бижута или няколко аксесоари в различни стилове, допълнени от кутия шоколадови бонбони, бутилка добро вино или сладък букет цветя.