PVC дограма за добра шумоизолация

1
162
Добави коментар
pepimili
pepimili

Една от основните причини да залагаме на PVC профили за за врати и прозорци в дома си е добрата шумоизолация, която ни обещават. Това е едно чудесно решение на проблемите за хора живеещи в големия град, които са постоянен обект на дразнещи звуци идващи от автомобили и хора преминаващи по централните булеварди.

Изискванията към стъклопакетите и дограмите растат с всеки следващ ден като големите компании правят все по-качествени продукти. Такива може да намерите ако посетите сайта на фирмата ни Премиум Пласт и разгледате продуктовия ни каталог.

Рамките, остъклението и уплътнението на ПВЦ профилите са най-важните елементи при шумоизолацията. Ние ви даваме избор на Aluplast и KMG системи, които гарантират качествена съпротива срещу звуковите дразнения идващи от улицата.

В документацията на новозакупената ви дограма е отразено нивото на шумоизолацията, което ви показва степента на заглушаване на шума идващ отвън. Осигуряването на тишина зависи най-вече от възможността на стъклопакета да поглъща звуковите вълни. Именно това формира и крайния коефициент.

Винаги апелираме към клиентите да правят консултация преди закупуване на ПВЦ дограма, защото освен звукоизолацията има още десетки фактори от съществена важност. Попитайте какво е нивото на топлоизолацията, запознайте се с устойчивостта на профилите, обърнете внимание на визията им и чак тогава дайте парите си.

Гарантираме ви, че ако дойдете при Премиум Пласт вие няма да имате никакъв проблем със селекцията на нов профил, защото нашите служители ще ви информират за всеки един продукт и неговите специфични данни. Освен това имате и пълен достъп до техническите статии в блога на сайта ни, където ще намерите всичко най-важно за звукоизолацията и не само.

Бихме се радвали да ни използвате за обзавеждането на дома или кабинета, като ви уверяваме, че ще останете доволни от обслужването на квалифицирания ни персонал.Работим всеки ден от понеделник до петък, а контакти ще намерите в сайта ни.