Как да обзаведем инвестиционен имот лесно и практично

6
472
Добави коментар
NickJ
NickJ

Снимка: GRANDecor

В днешната усложнена икономическа обстановка и ускоряваща се инфлация инвестицията в имоти е предпочитан начин да се защити свободният капитал от обезценяване. Тъкмо по тази причина и интересът към закупуване на имоти не отслабва въпреки непрекъснато растящите цени.

Закупуването на недвижимост тип жилище като самоцел не е оправдано, предполага се, че тази инвестиция трябва да има възвръщаемост. По тази причина хората, инвестирали в имоти, предпочитат да ги отдават под наем или да ги обзаведат и препродадат на по-висока цена. Често срещани са инвестициите в имот закупен „на зелено“ или по БДС, тъй като е финансово по-изгодно. Но за да можете да получите възвръщаемост от имота си, то той трябва да бъде завършен и обзаведен, така че да привлече наематели или купувачи.

В тази статия ще разгледаме как да обзаведем инвестиционен имот лесно и практично, благодарение на съветите на GRANDecor!

Основна цел при обзавеждането на инвестиционен имот е крайният резултат да пасва на вкуса на всеки заинтересован наемател или купувач и същевременно вложените средства да са възможно по-малко, за да се максимизира печалбата. Както с всяко нещо, и тук се търси златната среда.

Ако човек обзавежда собствено жилище и има нужните средства, то той би се обърнал към интериорен дизайнер, за да изготви проект, който да гарантира отличната визия на жилището. В случая, когато обзавеждаме инвестиционен имот обаче, желанието да се спестят средства надделява и тогава се обръщаме директно към търговците, като магазин за мебели, декорации и осветителни тела GRANDecor.

За да спестите времето, което бихте отделили за обикаляне на множество магазини, препоръчваме да изберете обзавеждането онлайн. Поръчайте по-голямата част от необходимите мебели от едно място, за да пристигнат заедно и да си улесните комуникацията с търговеца, така че да контактувате с един човек, който да ви консултира.

В съвременните каталози на фирмите производители има освен голямо разнообразие от различни видове мебели, материи, цветове и готови комплекти мебели тип модулни системи, които отлично презентират крайния резултат в конкретното помещение, който ще получите, ако се спрете именно на тях. Модулните системи ще ви улеснят в избора на обзавеждане, тъй като представят пълен набор от мебели за всяка стая, които са подбрани така, че да си пасват идеално. Ако решите сами да избирате всяка мебел, за да получите завършена визия, ще изгубите твърде много време, а по всяка вероятност и средства.

Комплектите мебели за хол, спалня, детска стая, антре и т.н. са изработени най-често от МДФ и/или ПДЧ плоскости и са завършени в съвременни цветове и мотиви, така че да привлекат вниманието на всеки купувач. Популярни са комбинациите между бяло или черно с дървесни тонове на дъб или орех, бял лак, сив мат, екрю и други.

Към модулната система добавете мека мебел в контрастиращ цвят, за да създадете фокусна точка и да прибавите закачлива нотка към практичното обзавеждане.

Заложете на осветителни тела в серия, отново за да улесните избора. Няма да сгрешите с осветление в модерен стил с индустиален привкус. Бронз, месинг и златисто са особено търсени.

Остава само да добавите няколко декоративни акцента като килим, възглавнички, картини, растения или каквото прецените, че пасва на новото обзавеждане и да започнете да печелите от инвестиционния си имот.