Дневен хороскоп за 07 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
237
Добави коментар

Шести лунен ден, Луна в Близнаци

Днес можем да проведем едни от най-важните разговори, които ще имат своето значение и отражение, както за нашите връзки, така и за бъдещи перспективи на развитие.

Можем да проведем доста конструктивни диалози, можем да узнаем тайни, ако има такива, можем да набележим варианти на развитие чрез получено знание.

При всички случаи- общуването се превръща в проводник на множество възможности, на информация, от която можем да се възползваме или като минимум- получаваме нужната яснота по водещи за нас въпроси.

Стари и неразрешени теми може да се активират, но и да се разрешат…

Не е изключено приятели или хора от миналото, също да напомнят за себе си..

Денят е подходящ да изчистим евентуални недоразумения, да се разтоварим в подходяща компания. Все пак е хубаво да се пазим от преувеличения, изкривяване на действителността, от манипулации, които по правило можем да идентифицираме…

Хороскоп за родените на 07 април

Овен, Лъв, Стрелец– денят е динамичен, интересен и приятен за повечето от вас. Може да проведете важни разговори, които да стабилизират приоритетни за вас връзк, партньорски отношения и т.н. Можете да стигнете до договорки, да получите вид подкрепа, ако се нуждаете от такава. При всички случаи няма да ви липсва внимание и компания, така че е подходящо да изказвате желания, мисли и идеи, за да бъдат подкрепени, вероятността за това ще бъде доста голяма. Общуването се превръща в проводник на множество възможности, получаване на яснота, като минимум- шанс да се разтоварите в приятна компания. Може да узнаете тайни, ако има такива, ще ги идентифицирате, но все пак е полезно да се пазите от манипулации. Повечето от вас ще предпочитат да прекарат деня навън, но вечерта- можете да стоплите или по-добрите най-близката, семейна среда.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и все така продуктивен. Вие все още се намирате в отличен период, през който можете да направите пробив в кариерното си развитие, професионална реализация и т.н.. Всъщност, ако желаете да преговаряте за интересите си, да потърсите или да намерите нова работа или по-добро заплащане, да заемете по-добри позиции и т.н. , тогава денят е доста подходящ за това. Все пак е полезно да се пазите от нелоялна конкуренция, подвеждания и интриги. Ако има хора около вас, които не са съвсем честни и открити, тогава днес ще се проявят, а в оптимален случай- това ще се превърне в повод вие да ги отстраните от пътя си или да се дистанцирате от тях… Все пак е препоръчително да сте по-внимателни на кого се доверявате.

Водолей, Везни, Близнаци– инициативността ви днес може да е много висока и така е правилно, защото днес по-лесно постигате набелязаните цели и желания, все ще се намерят хора, които да ви подкрепят, да ви порадват, а някои може да повдигнат и адреналина ви, защото разисквате стари и неразрешени въпроси или пък навлизате в теми, които може да изискват прояви на повече толерантност и разбиране. Може да ви се налага да защитавате интересите си, в друг случай- ескалират повишени разходи, но те са полезни или пък неизбежни.. Някой от вас може да харчат малко повече за удоволствие, да инвестират в себе си и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, част от тях може да са допълнителни, непланирани, но носещи удовлетворение или даващи ви шанс да спечелите нещо важно за вас, да подействате позитивно на доходите си. Хубав ден да защитите интересите си. Все пак е полезно да се опитате да канализирате енергията си в приоритетно за вас направление, иначе може да се разпилеете в различни посоки и да пропуснете иначе отлични възможности. В друг случай може да ескалира напрежение в душата ви, защото се раздвоявате между „трябва“ и „искам“ и пак така се налага да пренаредите задачите си по важност…