4 причини да ангажирате хамали за преместване на дома

1
202
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

4 причини защо да ангажирате хамалски и транспортни услуги за преместване на дома

Колкото и щастливи да сме при покупката на нов имот, когато стане дума за преместването на багажа, щастието ни се изпарява. Замисляйки се за всичките торби и багажи, които ни очакват, тяхното безаварийно транспортиране, нуждата от отпуск от работа и наемането на бус/ван за целта, ентусиазмът ни изчезва. Нормално е.

За да си спестите всички тези неприятни ситуации, е хубаво да помислите за професионални хамалски услуги. С тях вашето преместване ще мине гладко, без излишни стресове и болки в гърба и кръста. В следващите редове ще ви дадем полезни съвети по темата.

Преместване на дома с хамали и транспорт – полезни съвети Спестете си време и грижи

Процесът по местене на дома е сложен и отнема много време. Особено ако имаме деца и домашни любимци. За да си спестим грижите, стреса, напрежението, отсъствието от работа, достатъчно е да наемем професионалисти, които да го извършат вместо нас. Нашият ангажимент ще е свързан единствено с това да подготвите предварително вещите си с цел да бъдат премествани по-лесно и безпроблемно от хамалите.

Запазете здравето си

Местенето на обемни и тежки предмети от хора без опит крие рискове. Ако имате проблеми с гърба и кръста, това е още по-опасно за вас. Затова се доверете на професионалистите. Те знаят как лесно и безаварийно да изнесат голямата секция, хладилника, пералнята и всички онези големи вещи, които ще отидат в новия ви дом.

Използвайте времето ефективно

Използвайте транспортни услуги и професионалисти по преместването, за да си спестите време. Използвайте го ефективно за други неща, свързани с преместването. Например, ако ви предстои ремонт на новото място, изберете материалите, ангажирайте майсторите, подберете новите мебели и т.н. По този начин вашето преместване ще стане по-бързо, по-ефективно и най-малко стресово за всички. А това е най-важното, нали?

Безаварийно и лесно преместване

Може би се страхувате, че при преместването голяма част от вещите ви няма да оцелеят? Спокойно. Всичко ще бъде транспортирано във вида, в който е изнесено от дома ви. Много важно е преди това да следвате препоръките за безопасно опаковане на вещите си.

Хамали и транспорт на час в София – какво е това?

Ние от Хамали Престо даваме възможност да ангажирате нашите професионалисти за определен час. Услугата се нарича Хамалски услуги и транспорт на час. Ако се интересувате от тази услуга и искате да разберете повече за нея, прочетете подробно тук.

Нужда от транспортни услуги

Ние сме гъвкави и можем да ви предложим услуга, която идеално пасва на вашата ситуация. Например, ако имате малко вещи и се нуждаете само от един хамалин, който да ви помогне за разтоварването и преместването, удачно е да се възползвате от нашата транспортна услуга 1 хамалин и 1 шофьор.

Ако пък искате да използвате само транспорт, можем да ви предложим, е бус/камионче с падащ борд с максимален товар до тон и половина. Този тип услуга не включа наши хамали, а времето за наемане е минимум 2 часа. Повече за транспортните услуги и доставки в София и страната може да разберете в нашата страница, посветена на темата. Ако имате въпроси, ще се радваме да се свържете с нас и да ги уточним.

Ние от Хамали Престо се грижим за вашия комфорт. За нас е важно всичко, свързано с вашето преместване да протече гладко и безпроблемно. Затова ви приканваме да не губите време, а да организирате вашето лесно и безаварийно преместване с професионалисти. Така ще си спестите време за важните неща в живота. А те са много!

За въпроси и контакт с нас, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0876 123 386 /0988 361 538. Очакваме ви!