Дневен хороскоп за 11 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
249
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Десети лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв ще подсили жаждата ни за живот в един по-широк смисъл…

Ще приемаме всички предизвикателства по-емоционално, но и позитивно, готови да се борим за своето щастие, желания и цени.

Преобладава огнената енергия , която винаги отключва и ентусиазъм, без който няма движение, борба и т.н.

Въпреки всичко, настроението ни може да е по-неустойчиво от обикновено, а това по един естествен начин ще направи деня изпълнен с леко напрежение, понякога изненади, попадане в неочаквани ситуации, които сами предизвикваме или се отключват по външни причини.

Ще се занимаваме отлично с онова, което ни доставя удоволствие, чрез което можем да изпъкнем..

От всичко друго ще намираме начин да избягаме или пък ще претупаме набързо, за да се отървем като ангажимент и т.н..

Денят е подходящ да демонстрираме своя потенциал, да укрепваме връзки, които могат да допринесат за нашето благоденствие, да намерим начин да порадваме сърцето си, включително като удовлетворим своя прищявка…

Хороскоп за родените на 11 април

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, дава ви възможност да изпъкнете, често ще се оказвате в център от събития. Но денят може да премине под въздействието на леко напрежение, защото перманентно могат да възникват допълнителни ангажименти, денят може да е доста натоварен, не е изключено и да ви се налага да защитавате интересите си над обичайното. Все пак през втората част от деня- мнозина ще се почувстват като победители… Склонни сте да си правите равносметки за ваши отношения, може да има и реални причини за това, да се водят разяснителни разговори, да се обсъжда сериозни теми, които внасят голяма яснота, показват истини, които винаги са полезни. Днес все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви, може и вие да удовлетворите ваша прищявка, но се пазете от повишени или необмислени разходи.

Телец, Дева, Козирог- денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали във времето или пък да балансирате повече между лични и служебни приоритети. Не е изключено да имате усещането, че околните ви предизвикват, а от вас се изисква да проявявате повишена адаптивност и на практика да е точно така. Денят е подходящ да изчистите евентуални недоразумения в най-близкото си обкръжение, в дома и семейството и т.н. Крайният резултат ще зависи много от вашия личен, креативен подход, вашите желания, по друг начин казано- ще имате избор.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е доста динамичен, водите интересни разговори, част от които ви изненадват, може да проведете интересни срещи, да чуете подобни предложения, новини и т.н. Във вашето обкръжение днес ще има хора, които ви въодушевяват, действат позитивно на настроението ви, но не е изключено да има и други, които ви напрягат… В оптимален случай- получавате ценна информация, знание- на кого и в каква степен можете да разчитате. Осветяват се партньорски връзки, важни за вас взаимоотношения и чрез разговори- днес може да им влияете над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин. Комуникацията е проводник на предизвикателства, но и възможности.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, но и шанс да блеснете, да изпъкнете на работното място, да подействат и позитивно на доходите си, да спечелите бонус, морално поощрение, друг вид награда за полагани от вас усилия… Днес може да извоювате успехи над обичайното и то точно в професионален аспект или друг, който ви позволява да материализирате мечтите си. Въпреки всичко, може да проведете напрегнати или изненадващи разговори, които приличат доста на конфликт на интереси, понякога и задкулисие. Но това може да се превърне в чудесен повод да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате…