Дневен хороскоп за 12 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
182
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11-ти лунен ден, Луна в Лъв/ Дева. До 17: 30 ч.

Луната е в Лъв и през това време ние ще се стремим да утвърждаваме позицията си в колектив, а това по един естествен начин може да породи повишена конкуренция, понякога и конфликти, там където има почва за това.

Околните ще и амбицират, мотивират, ще повдигат адреналина ни, това е подходящ момент да обединим усилия с хора, които допринасят за бъдещото ни развитие.

Ако са определени личности не гледаме в една посока, ако не сме избрали своето най-подходящо място, тогава това ще бъде по-видно от обикновено, ние можем да се въвлечен в по-остри конфликти, стари и неразрешени въпроси могат да изплуват на повърхността, за да се разрешат или за да ни подтикнат да прелистим нова страница, да потърсим и намерим свое по-подходящо място под Слънцето..

Все пак Луната в Лъв действа позитивно на жизнените ни сили, на възстановителната ни енергия, на вярата в собствените ни възможности.

Така че в повечето случаи и докато Луната е в Лъв- ние можем да разчитаме на повече позитивизъм, дори и някои предизвикателства, денят пак се отчита за подкрепящ, даващ шанс да порадваме сърцето си, да демонстрираме себе си, можем да разчитаме и на малко повече късмет. Все пак е хубаво да се пазим от „ прегряване“, прекалено силни емоционални преживявания и съответно крайности в някои реакции.

В късния следобед и вечерта, при преминаването на Луната в Дева- страстите ще се охладят, „приземят“, практичните оценки постепенно ще започна да надделяват…

Хороскоп за родените на 12 април

Овен, Лъв, Стрелец- вашите инициативност почти през целия ден ще бъде много висока, вие ще се стремите да постигнете вашите цели и като се борите за своето щастие, а не чакате то да дойде при вас. Склонни сте да воювате за интересите си и така по един естествен начин може да попаднете в високо конкурентна среда, понякога и такава, която предизвиква противопоставяне на интереси. Днес може да проведете разяснителни разговори, част от тях ще внесат яснота във важни за вас отношения и бъдещи перспективи на развитие. Други могат да повдигнат адреналина ви, в крайна форма- могат да ви въвлекат в конфликти… Ако се спазва добрия тон, не се преминават определени граници, почти е задължително- днес да излезете победители, да изпъкнете, да наложите мнението и волята си… Ако между вас и важни за вас хора, в миналото са се натрупали недоразумения, това може да бъде и ваши партньори, по-възрастни и влиятелни личности, днес те могат да ескалират и нека това да се превърне в повод да изчистите тези различия. Ако това е невъзможно, тогава ще се дистанцирате от определени персони.

Телец, Дева, Козирог– през почти целия ден ще ви се налага да продължавате да балансирате между лични и служебни приоритети. Възможно е да наваксвате с дела от миналото, да възникват допълнителни задачи, които объркват предварителните ви планове. От тази гледна точка е добре да планувате на момента, за да сте максимално ефективни и адекватни към случващото се и съответно да извлечете оптимални ползи. Все пак е препоръчително да не се претоварвате, да се пазите от пренапрежение, което може да прерасне в физически дискомфорт или пък нервно напрежение. В късния следобед и вечерта- настъпва успокоение, появяват се хора, които ви подкрепят и ви действат по подобен начин, вашата самоувереност и практични оценки постепенно ще растат…

Близнаци, Водолей, Везни- във фокус са важни за вас отношения лични и делови, партньорски връзки. Информационният поток е доста усилен, получавате важни новини, предложения, може да водите разяснителни разговори или теми от миналото отново ще напомнят за себе си. Сега вие може да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат от миналото, ако желаете разбира се. Няма да ви е скучно, няма да ви липсва внимание и компания, напротив, но в по ярки краски ще установите- кой допринася за чувството ви нещастие, подкрепя ви и с кого преобладават евентуални различия. Все пак днес все ще се намери някой, който да ви подкрепи и да порадва сърцето ви. В късния следобед и вечерта- повечето от вас ще имат нужда от почивка и ще релаксират в компания само на най-близки и предпочитани лица.

Риби, Рак, Скорпион– почти през целия ден ще сте натоварени с ангажименти над обичайното. Същевременно, това е отличен момент, през който можете да се докажете на работното място, можете да защитите интересите си, да повишите доходите си, да направите пробив в кариерното си развитие. Денят е подходящ да пренаредите приоритетите си така, че да се освободите от всичко, което само ви натоварва, но не ви носи удовлетворение. Подходящ момент да се освободите и от влияния, които могат да ви нанесат щети… Денят предразполага към повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.