Как да изберем правилният масажор за лице

2
162
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Как да изберем правилният масажор за лице

След като изпитаха скорошен скок на популярност, масажорите за лице вече не са запазени само за използване по салоните за красота – вече може да им се наслаждавате и дома!

С дълъг списък от предимства за красота от по-красива кожа до подобрен тонус и текстура, повишено производство на колаген и намалени фини линии и бръчки – идеалният инструмент за лице може да издигне вашата рутина за красота и да засили ефекта от вашата грижа за кожата.

В днешната статията ще ви представим някои от най-известните масажори за лице ,за да изберете подходящия за вас

Гуа ша и ролер за лице

Ако искате да увеличите клетъчнното производство и да насърчите по-сияйна кожа, гуа ша и ролер за лице са за вас! Прославен със своите вродени лечебни свойства, розовият кварц е свързан със сърдечната чакра и се използва за успокояване и лечение на редица кожни проблеми, включително фини линии и бръчки, подпухналост, тонус и текстура. Когато се използват в комбинация, тези два инструмента могат също да помогнат за насърчаване на лимфния дренаж и насърчаване на повишеното производство на колаген.

Източната практика на Гуа Ша съществува от векове и се използва за стимулиране на кръвообращението и борба с възпалението – и когато се използва в комбинация с любимия ви серум или масло за лице, може да помогне за вливане на активни съставки дълбоко в дермата на кожата ви.

Ролера за лице, от друга страна, може да се използва върху по-деликатни зони на лицето (като под очите) благодарение на своите двойни краища – помага за намаляване на появата на подпухналост и повишаване на еластичността и тонуса на кожата. Охлаждащият ефект на минерала също помага за освежаване на уморената, стресирана кожа за по-ярък и равномерен тен. Най-добрият съвет: поставете ролката за лице в хладилника, за да заредите охлаждащите и успокояващи ефекти!

Масажор Канза

Въпреки че преди може да не сте чували за масажора Канза, се смята, че този невероятен инструмент съществува от 5000 години и е тясно свързан с аюрведичната медицина. Изработена от свещен бронзов метал, той се използва, за да помогне за привеждане на колаген  и да отблокира енергийните канали и да насърчи чувството за жизненост.

Когато се използва като средство за лице, Kansa Wand подпомага лимфния дренаж. Като се има предвид, че ефектите от бавната лимфна система могат да се проявят като суха, уморена и бледа кожа – чрез засилване на циркулацията и рестартиране на лимфната система, Kansa Wand може да подобри детоксикацията и да насърчи прясно наситена с кислород кръв да се налива в кожата. Резултатът?

По-стегнат, по-тонизиран тен с намалени фини линии и бръчки.

Дерма ролер

С 540 микро игли, той помага за ускоряване на производството на колаген, като създава почти невидими микротравми по повърхността на кожата – стимулира естествения процес на заздравяване на кожата, ускорява производството на колаген и стимулира подмладяването на кожата.

Въпреки че ползите от дерма ролер за красотата са много, очаквайте да видите подобрен тонус и текстура на кожата, както и по-гладък, по-плътен тен. Проучванията са ограничени, но изследванията показват, че дермалните ролки могат също да помогнат при кожни състояния като мелазма и белези от акне.

Мини нараняванията, създадени от дермален ролер, също помагат за проникването на продуктите за грижа на кожата по-дълбоко в дермата– повишавайки нейната ефективност за още по-сияещи резултати.

What’s Your Reaction?