Дневен хороскоп за 15 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
317
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14-ти лунен ден, Луна в Везни

Луната във Везни днес ще акцентира върху партньорските отношения, важни за нас връзки, които влияят на общественото ни положение, ключови въпроси, които се отнасят до социален статус- общо.

Денят е подходящ да се опитаме да оздравим онези от тях, които допринасят за по-доброто ни бъдещо развитие, чувство за щастие- общо.

На този фон Луната клони към Пълнолуние, което може да е съпътствано от борба за власт, в друг случай, ако в миналото са се натрупали недоразумения, те постепенно ще излязат на повърхността и ще изискват да наместят пластовете в нашите връзки, това може да прилича на лети или по-силни земетресения в контактите ни, там където има почва за това…

Все пак Луната във Везни ще ни подтиква да проявяваме повече разбиране и толерантност, дори и когато сме предизвикани в обратна посока.

Все пак ще печелят онези, които умеят най-добре да балансират между свои и чужди интереси. Доколко това е възможно- в значима степен ще си проличи днес и през следващите около два дни.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да ви се налага да влизате в по разгорещени дебати, особено през първата част от деня. В значима степен разбирате- с кого гледате в една посока, кой подкрепят честолюбиви ви планове. Все пак денят е подходящ или пък изисква – да укрепите отношения, които допринасят за по-доброто ви бъдещо развитие, чувство на щастие- общо. Ако в някои случаи ескалират различия, опитайте се да ги изгладите, това ще има широко отражение, поради предстоящото Пълнолуние. В в късния следобед и вечерта можете да се разтоварите в приятна компания.

Телец, Дева, Козирог- денят е натоварен от множество ангажименти, част от които може да ви напрягат, особено през първата част от деня. Все пак и през това време вие имате възможност да превъртите някои предизвикателства в полза, да се справите с дела, които са ви напрягали. През втората част от деня- ефективността ви расте или поне- някои предизвикателства се изглаждат, преодоляват се по-леко.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня инициативността ви е много висока и може да се справите с приоритети, които иначе отчитат и за извън контрола ви, изостанали са във времето или пък се налага- да защитавате интересите си. Луната клони към Пълнолуние, което в значима степен ще ви даде яснота- на кого и в каква степен можете да разчитате. Влияете на събития и тенденции над средното ниво, ще имате повече успехи, ако действате гъвкаво, внимавайте на кого се доверявате, пазете си гърба… В оптимален случай- идентифицират искрите процеси и се справят и с тях.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да хармонизирате и по-добрите най-близката си среда на съществуване, да се справите с лични приоритети или такива, които са изостанали във времето. Не е изключено през първата част от деня да се въвлечете в по-напрегнати дебати, но в оптимален случай- те ще разрешат спорни въпроси. Имате възможност да се осланяте на влиятелни или власт-имащи личности, ако потърсите такава подкрепа, действате в тази посока и т.н.. Денят не протича по предварителен график, но в следобедните часове и вечерта може да се разтоварите в приятна или предпочитана от вас компания.