Какво означава терминът натрупващ се джакпот?

18
573
Добави коментар
vivian90
vivian90

Кумулативният джакпот е джакпот, който човек ще спечели, ако спечели джакпот и в друго казино. Кумулативните джакпоти обикновено предлагат голяма част от парите, но играчите все пак трябва да спечелят първи. В тегленето на Мега милиони през 2010 г. беше спечелен един от най-печелившите кумулативни джакпоти в историята на лотарията: 758 милиона долара.

Кумулативният джакпот е сумата, която натрупвате с един залог. Например, ако заложите 2 USD на слотове за стотинки и получите 7 от 7 последователни печалби (което означава, че сте натрупали 7 от 7 последователни печалби), ще имате право на кумулативен джакпот от 20 USD.

Ако някога сте играли лотария, вероятно сте чували термина „кумулативен джакпот“. Когато изберете 5 числа от 1 до 49, този избор определя възможния диапазон от печеливши числа. Например, можете да изберете 5 числа от 5 до 19, като в този случай диапазонът на печелившите числа може да бъде от 1 до 40. Така че ако изберете 5 числа от 1 до 19 и тази комбинация от числа бъде избрана, печелите джакпота. Сумата на джакпота се увеличава с 1 USD, ако някое от 5-те избрани числа спечели. Така че технически бихте могли да изберете 5 числа от 1 до 18, като в този случай джакпотът ще бъде 40 USD, но шансът да бъде избрано някое от тези числа ще бъде много по-малък.

В хазарта прогресивният джакпот е сума, която увеличава стойността си, когато повече играчи правят залози и играят свързаната игра. По този начин всеки направен залог увеличава сумата на джакпота. Например, ако един човек изиграе 50 долара на слот машина, джакпотът ще се увеличи с 5 долара. Ако друг човек изиграе 50 долара, джакпотът ще се увеличи с още 5 долара. Ако джакпотът достигне 100 долара, следващият човек добавя още 5 долара и процесът продължава, докато някой не спечели джакпота. Размерът на джакпота се определя, като сумата на залога се умножи по броя на играчите.