Лазерно почистване на анилоксови валове

1
288
Добави коментар
maznio007
maznio007

Машината за почистване на анилоксови валове на Полихром Сервиз е на разположение на настоящи и бъдещи клиенти на фирмата. I-LAC е първата система за лазерно почистване на Inlemе в България. Това е една от най-добрите системи и клиентите в страната ще могат да се възползват от възможностите и. Основните предимства на I-LAC са иновативния fiber лазер, с който работи машината и липсата на ограничение в минималния диаметър на валовете, които могат да бъдат почиствани.

Ползите за потребителите на услугата почистване на анилоксови валове са следните:

Ефективно е и почиства всякакви мастила, лакове и остатъци от лепило;
Висока скорост на почистване;
Не уврежда растер-вала, дори удължава живота му;
Методът за почистване е подходящ за растер-валове с всякаква линеатура и размер;
Лазерното почистване е екологична технология, без отпадъчни продукти;
При почистването не се използват химикали.
Системата за лазерно почистване на растер-валове I-LAC осигурява цялостно почистване, без значение размера на вала, без да поврежда цилиндъра, като почиства анилокса до дъното на клетката.

Услугата почистване на анилоксови валове е мобилна. При по-големи машини с трудно свалящи се растер-валове машината може да извърши почистване на място без да се налага свалянето на вала. В услугата е включен тест за проверка на обемите (трансфера-пренос) на анилоксови валове преди и след почистване. Измерванията се извършват с електронен микроскоп, който допълнително дава информация за линеатурата на вала, обема на клетката, нейната дълбочина и ширина, размер на стената на клетките, ъгъл на гравираните клетки, дебелина на стената, 3D визуализация за състоянието на вала. Допълнително чрез системата URMI се извършва симулация на реалния пренос на растер вала (анилокса).

 

 

 

Услугата почистване на анилоксови валове се предлага съвместно от Полихром Сервиз ЕООД и Полистор.

За поръчки и допълнителна информация:
Тел.: 0899/ 133 211
[email protected]
laserclean-anilox.com

Тел.: 0882/ 421 174
[email protected]