Дневен хороскоп за 19 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
196
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

20-ти лунен ден, Луна в Стрелец

Традиционно Луната в Стрелец действа позитивно на нашето настроение, отпраща към нас огнена енергия, която винаги се свързва с доза ентусиазъм, но понякога и нетърпение.

Поради тази причина днес по-лесно ще губим точно- търпение, ще искаме всичко да се случва „ сега и веднага“, въпреки че не е изключена и друга крайност, според която- ще се разсейваме, разпиляваме и то в посока, която вълнува индивидуално нашата душа, лични приоритети.

Няма да е лесно днес да проявяваме дисциплина, да се справим с рутинни задачи, ако те не са по вкуса ни, дори и несъзнателно, по-скоро спонтанно- ние ще търсим и намираме най-прекия пътища към нашите желания. Ако това е невъзможно, тогава може да се отказваме, не е изключено да ескалира и нервно напрежение, защото не всичко се случва точно така, както искаме или се оформят външни фактори, които променят предварителните ни планове, не сме съгласни с тях и т.н..

Това правило ще бъде особено видно през първата част от деня, но и във втората и в различна степен. Препоръчително е да плануваме на момента, за да се справим с всички предизвикателства, за да сме максимално адекватни на случващото се, дори и на собственото ни настроение.

Прекратени отношения днес, едва ли ще бъдат възстановени. Изтичат някакви шансове, които много скоро ще бъдат заменени от нови приоритети, картината около нас ще се промени, както и собствения ни подход.

Препоръчителна през първата част от деня да се пазим от спонтанни и необмислени реакции, да не губим по-далечни цели от поглед, преувеличените емоционални преживявания, може и да отключат подобен ефект и със съответните последици…

Хороскоп за родените на 19 април

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня може да ескалира леко нервно напрежение, защото външни фактори може да се проявяват да изискват от вас прояви на повишена адаптивност. Може да се фокусирате върху непредвидени и допълнителни ангажименти, те може да касаят неразрешени въпроси от миналото или други, които се отразяват на най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството, но не само, както и на финансовото ви състояние, което към настоящия момент е като скачени съдове за хора, които влияят на благополучието ви. Кой допринася за това ваше болагополучие или може да ви нанесе щети- в значима степен се проявява днес. Пред вас могат да се оформят варианти, показателни събития, които касаят вашата сигурност в един по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог– аспекта цията на звездите ще ви концентрира върху приоритети, които касаят вашия дом и семейство, най-близка среда на съществуване. През първата част от деня е полезно да се пазите от недоразумения, в друг случай- атмосферата около вас се променя или пък поглеждате на обикалящата действителност от един друг ъгъл. Хора от близкото ви обкръжение- оказва значимо въздействие, изискват повишена адаптивност, за да превъртите някой предизвикателства в полза. Закодират се тенденции или случващото се е показателно- пак така за най-близката ви среда на съществуване, която е като скачени съдове и за финансовото състояние. Дребни действия могат да имат широко отражение. В повечето случаи- вашите реакции ще бъдат конструктивни и вие ще успявате да превъртате някой предизвикателство от полза.

Водолей, Везни, Близнаци- през първата част от деня информационният поток е много усилен, дава ви възможност да надникнете отвъд видимото, да получите достатъчно яснота по водещи за вас въпроси. Може да водите разяснителни разговори, част от които да са съпътствани от доза ентусиазъм, но други може да охлажда страстите, да променят мнението ви, както и отношението към важни за вас хора. Денят е показателен за вашите взаимоотношения- лични и делови. Отличен признак ще бъде, ако днес между вас и тя всичко е наред. Ако възникнат някои различия, опитайте се да ги разрешите своевременно, за да не позволите да прорастват и в бъдеще време…

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен с множество ангажименти, които могат да внесат леко нервно напрежение, защото трябва да реагирате на външни предизвикателства, така че да превъртите всички предизвикателства в полза. Денят ви дава възможност да защитите интересите си, но за това ще се изисква да не реагирате спонтанно, да не губите по-далечните бе от поглед. Може да отхвърлите множество дела, които допринасят за благоденствието ви. Пазете се от влияния, конфликт на интереси, които могат да ви нанесат щети.