Adobe MAX се завръща на живо – Printguide.info – Електронно издание за принт технологии

1
197
Добави коментар
maznio007
maznio007

След като шоуто се провеждаше две години само виртуално, от Adobe обявиха, че тази година конференцията по креативност MAX ще се проведе на живо.

Преди 2020 г. конференцията беше доста скъпа за посещение. Като за пример през 2017 г. входният билет беше на цена от 1595 американски долара и не включваше настаняване или пътуване. По време на пандемията Adobe прехвърли шоуто да бъде не само виртуално, но и напълно безплатно за всеки. Компанията продължи тази тенденция през 2021 г. от предпазливост, като съобщи, че първото напълно виртуално шоу е било със съкрушителен успех и е събрало повече от 21 милиона гледания на видеоклипове, 2,2 милиона посещения на сайта на събитието и повече от 50 милиона социални взаимодействия. Adobe MAX изглежда процъфтяваше виртуално.

 

Въпреки успеха, двете години само с виртуално провеждане приключват сега, през 2022 г. Adobe обявиха, че планират отново да върнат професионалистите в творческата сфера на живо в Лос Анджелис от 18 до 20 октомври 2022 г.

Преминаването към виртуално провеждане на изложението явно помогна на Adobe MAX да разшири обхвата на аудиторията далеч отвъд това, до което преди преди достигаше, така че не трябва да е изненада, че Adobe ще продължи отново под някаква форма и с виртуалния модел през 2022 г. Компанията също така заяви, че виртуалната част от шоуто ще продължи да бъде безплатна.

Ако се интересувате от допълнителна информация когато тя е налична за виртуалните активности, можете да се регистрирате на сайта на конференцията или да се абонирате за нюзлетъра на Adobe MAX.