Каква сушилня да купите и да не съжалявате за избора си?

1
218
Добави коментар
pepimili
pepimili

 Ако все още не разбирате напълно дали имате нужда от сушилна машина и ако имате нужда, коя да купите, тогава, след като прочетете тази статия, ще можете да направите вашият правилен избор според сушилня за дрехи цена! На какво трябва да обърнете внимание при избора на сушилни за дрехи:
1. Обемът на барабана Факт е, че за висококачествено сушене 1 кг. прането изисква около 16 литра свободен капацитет в барабана. Следователно, с голям барабан, прането ще изсъхне по -бързо и, разбира се, повече пране може да се зареди в голямата вана за сушене. Между другото, можете да зареждате различни количества пране в различни режими. Тази информация се намира в ръководството за употреба на сушилни.
2. Вид сушене За по-лесно разбиране ще разделим сушилните на кондензационни машини и с термопомпа. Кондензиране Конвенционалниге кондензационни евтини сушилни загряват въздуха с помощта на нагревателни елементи. Както знаем, нагревателният елемент консумира много електроенергия, така че консумацията на устройството за 1 час работа може да бъде около 2,5 киловата +/-. Съответно, ако това устройство работи заедно с пералня и те се захранват от един или съседни контакти, тогава общата консумация на енергия може да бъде около 4,5-5 киловата.
Не всяко окабеляване може да издържи такова натоварване. Проводникът може да се нагрее и да се затвори в даден момент. И, разбира се, с такова сушене, доста висока консумация на енергия. С термопомпа В такива сушилни с термопомпа с транспортни дефекти изобщо няма нагревателен елемент. Те са инсталирали, може да се каже, хладилник или термопомпа. Сушилнята има компресор, кондензатор (зона с високо налягане) и изпарител (зона с ниско налягане на хладилния агент). Така че въздухът от барабана първо влиза в охлаждащия радиатор или изпарителя. Поради факта, че е много студено, влагата попада там. След това въздухът преминава през радиатора на кондензатора. Когато въздухът в сушилнята удари този отоплителен кондензатор, той се нагрява. Освен това, нагрятият въздух кондензира влагата върху себе си, отново влиза в радиатора на изпарителя, където влагата попада, след това преминава през кондензатора, загрява се и така процеса се повтаря. Някои модели сушилни с транспортни дефекти не могат да бъдат инсталирани близо до други устройства, необходимо е известно разстояние за охлаждане. Имайте предвид това при избора на устройство. Сушилните имат различни двигатели, които въртят барабана: индукционен, инверторен и конвенционален. Индукцията или инверторът са най-добри, защото нямат четки и не изискват поддръжка.