Малена – магазин за италиански гладки къси чорапи над глезените Белисима прозрачни женски чорапи Bellissima

1
285
Добави коментар

Bellissima Cover calzino 20 гладки къси чорапи над глезените с плътност 20 DEN, прозрачни, матови, с комфортен завършващ ластик, уплътнени пръсти (ограничители на пръстите); предлагат се в универсален размер, който пасва на размери от 35 до 40; без оформена пета; произведени от италианската марка за женски чорапи Bellissima / Белисима.  На всяка кутия е удостоверено, че артикулът е Произведен в Италия (Made in Italy) с италианското знаме като доказателство за произход. Цената е за 1 чифт – 2 броя чорапи (в една кутия има 3 чифта чорапи, но се продават отделно).

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

Състав: 97% полиамид, 3% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари