Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви и хидроизолация

1
160
Добави коментар
milsem
milsem

Ремонт на нови и стари покриви, изграждане на нови скатни покриви и хидроизолация в град/област София на ХИТ цени! Ремонт на покрив от фирма със специалисти с над 16г опит ☎️0884 816 862. ✓ БЕЗПЛАТЕН оглед, за да Ви предложим най-добра цена за частичен или цялостен ремонт, или изграждане на нов покрив! Разгледайте мненията в нашия сайт от нашите доволни клиенти от услугите: ремонт на покриви, хидроизолация и изграждане на нови скатни (едноскатни, двускатни, многоскатни) покриви от Remonta.bg с Гаранция до 10г.

Фирма за ремонт на покриви – качество на ТОП цена

Ние сме фирма с 16г опит и Ви предлагаме качествен частичен или цялостен ремонт на стари или нови покриви на къщи, блокове, магазини в град/област София, Пловдив, Пазарджик на ТОП Цени! Съчетаваме качество и прецизност в извършването на ремонта на Вашия покрив на изгодна цена! Нашият опит и натрупаните професионални знания в ремонт, хидроизолация и изграждане ни позволяват, винаги да Ви предоставим БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД на достъпна цена и несравнима услуга с нашите конкуренти, за цялостен или частичен ремонт, хидроизолация или ремонт на покриви в град/област София, Пловдив, Монтана, Враца, Ботевград! Ако търсите професионална фирма за ремонт, хидроизолация и изграждане, изборът Ви е правилният – Remonta.bg .

Дървени скатни покриви по системата „Изотек“

Изграждане на дървени скатни (едноскатни, двускатни, многоскатни) покриви с термопанели и импрегниран дървен материал по системата Изотек в град/област София, Пловдив, Монтана – хидро и топлоизолационни италиански панели с дебелина от 6 до 12 см. според нуждите на клиента. Гаранция при направа на нов покрив 5 – 10 години от специалисти с над 16г. опит и ТОП цена!

При този вид изграждане на скатни (едноскатен, двускатен, многоскатен) покриви се спестява изграждането на дървена скара и не се поставя подкеремидно фолио, защото тези панели се поставят директно на ребрата след гредите и върху тях се поставят директно керемидите. Панелите са с различна дебелина и са хидро и топлоизолиращи. На всяка снадка се монтира изолационна лепенка, на всеки панел има скара от неръждаем елемент върху, който се редят керемидите. Този метод е известен с това, че е нов, много по-бърз за изграждане и той също така е енергоспестяващ метод за изграждане на скатен покрив.

Цена за труд и материал: 170лв – 200лв / кв.м.

Телефон за връзка: ☎️0884 816 862

Обикновенни дървени скатни покриви

Изграждане на обикновенни дървени скатни (едноскатни, двускатни, многоскатни) покриви с импрегниран дървен материал, дървена скара (единична или двойна), хидроизолационно фолио и керемиди в град/област София, Пловдив, Монтана, Враца, Ботевград. При този вид покриви се изграждат гредите върху бетонов или отворен покрив, след което се слагат ребра. Върху ребата се поставя Осб (дървени платна), под дървената скара се поставя фолиото, след което се прави дървената скара върху, която се редят керемидите. Гаранция при направа на нов покрив 5 – 10 години от специалисти с над 16г. опит и ТОП цена!

Цена за труд и материал: 170лв – 190лв / кв.м.

Телефон за връзка: ☎️0884 816 862

* Кликни върху снимката за голям размер

Допълнителни услуги към изграждане на скатни (едноскатни, двускатни, многоскатни) покриви Поставяне на покривни прозорци „Велукс“ – цена по договаряне за брой;Обшивки на комини с ламарина – 160лв / брой;Поствяне на странична обшивка на покрив – цена по договаряне според нуждите на всеки обект;Изработка на детайли с Абкант за покривни работи – цена по договарянеза всеки детайл;

* Кликни върху снимката за голям размер

Хидроизолации на плоски покриви с един или два пласта

Направа на хидроизолация на плосък покрив с един или два пласта в София, Пловдив, Монтана, Враца – стъпки и ТОП цени:

1. Почистване на покрив от чакъл или стара изолация – цена по договаряне според количеството работа за подготовка.2. Грундиране – цена за труд и материал 6лв / кв.м.3. Първи пласт без посипка – цена за труд и материал 15 – 20лв / кв.м.4. Битумни керемиди – цена труд и материал 30 – 35лв / кв.м. Не задължителни, по желание на клиента.5. Втори пласт с посипка – цена за труд и материал 15-25лв / кв.м.

* Цените са за труд и изработка с италиански качествен материал.

* Кликни върху снимката за голям размер

Хидроизолации в изкоп на нови обекти

Хидроизолации в изкоп на нови обекти в град/област София, Пловдив, Монтана, Враца, Ботевград на ТОП цени! Хидроизолация от професионалисти с над 16г. опит ☎️0884 816 862 . След изкопни работи за строеж на нови сгради се излива подложен бетон и върху него се поставят един или два пласта хидроизолация в дъното. Ссъщата операция се извършва и за стените в изкопа.

Хидроизолация на дъно в изкоп – цена за труд и материал 20 – 25лв / кв.м.Хидроизолация на стени в изкоп – цена за труд и материал 30лв / кв.м. Отводнителна система – изграждане на улуци и водостоци

Улуци – цена за труд и материал

Работим и по Алпинистки способ за по екстремни покривиПоцинковани улуци – цена за труд и материал 13 – 15лв / л.м.Безшевни улуци – цена за труд и материал – 23лв / л.м.

Подмяна или направа на водосточни тръби – цена за труд и материал

Поцинковани водостоци – 20лв / л.м.Безшевни водостоци – 27лв / л.м.

* Ако се нуждаете от ремонт на улуци и водосточни тръби в град/област София, Пловдив, моля, кликнете тук

* Цените са примерни. За всеки обект цените се определят след оглед. * Цена за оглед 50лв, като ако се стигне до уговорка / договор за изпълнение, сумата за огледа се приспада от крайната цена за труд.

Подобни търсения: ремонт покрив, ремонт на покрив, ремонти на покриви, фирма за ремонт на покриви хидроизолация