Дневен хороскоп за 30 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
220
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Новолуние, частично слънчево затъмнение, Луна в Телец

Днес сме под влияние на новолуние, което е в зодиакалния знак Телец. Вероятно повечето от вас знаят, че този зодиакален знак се свързва с парични потоци, финанси, материални ресурси.

Това новолуние ще постави едно голямо ново начало, което ще прораства и не само през следващите около две седмици, а през следващото полугодие или до 25-ти октомври, когато предстои следващо новолуние и силата на това- ще бъде отменено.

Това новолуние е в градус, който предвещава превратни събития, но не е задължително те да бъдат лоши, напротив- това новолуние може да отключи някакви допълнителни шансове, алтернативи, които да ни подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Разбира се, най-силно ще усетим ветровете на промяната през следващите около две седмици или до пълнолунието, което е на 16 май и ще бъде свързано с пълно лунно затъмнение. Препоръчително е днес и през следващите около две седмици- да действате в посока, която ще допринесе за благоденствието ви , в която получавате най-малко съпротивление на развитие, защото след затъмнение не е препоръчително да се върви срещу течението, образно казано, да се форсират или насилват събития, защото така не се стига далеч.

Твърди се, че това е равносилно човек да се опитва да върви срещу съдбата. Така че е добре да цените високо всички шансове, които се отключват с по-голяма лекота, спонтанни възможности, подадена ръка и т.н. Може да експериментирате, така че дори и да не ви отворят на една врата, друга да се разкрие, понякога и по един неочакван начин.

Днес и утре- мнозина ще получат различни подсказки във всичко гореописано. Ще се намерят хора или обстоятелства, които да ви стимулират да проявявате по-голяма инициативност, в оптимално подходяща за вас посока, които ще палят ентусиазма ви.

Днес Меркурий преминава в Близнаци, начинът ни на мислене, изразяване се променя, информационният поток ще се усили и през следващите дни, перманентно ще се активират дебати, които ще ни занимават, ще се преосмислят после- до средата на юни.

Овен, Лъв, Стрелец– това новолуние може да постави едно голямо ново начало, което е свързано с вашето обществено положение, кариерно развитие, ритъм в ежедневието, финансово състояние… Ценете високо онова, което ви подкрепя, стимулира да се развиете, подсказва, че ще допринесе за благоденствието ви. Ще имате достатъчно подсказки днес в тази посока, но и през следващите около две седмици. Препоръчително е съзнателно да направите стъпки в предпочитано от вас направление, „ посейте семена“, които искате да прорастват и в бъдеще, които ще материализират желанията ви. В повечето случаи- пред вас се разкриват варианти, от които да се възползвате.

Телец, Дева, Козирог- това новолуние ще повлияе силно вашите лични нагласи, желания и бъдещи перспективи на развитие. Добрата новина е, че за разлика от останалите зодиакални знаци, вие имате възможност и над обичайното да въздействате на тенденциите, може да сбъднете ваша съкровено желание, може да укрепите сърдечни или пък други важни за вас и близки връзки. В известен смисъл важи правилото, че „трябва да внимавате какво си пожелавате, защото може и да се сбъдне“. Днес често ще сте в центъра от внимание, дребни действия имат широко отражение, както върху вашето обкръжение. Това е сила и отговорност…

Близнаци, Водолей, Везни– това новолуние може да ви действа като космически стрелочник, който понякога и извън вашата воля- ви насочва в направление, което кореспондира с вашия път и предопределеност. То може да преобрази вашата най-близка среда, в дома и семейството, може да ви помогне да се справите с битови или имотни казуси, с приоритети, които са изостанали във времето и досега не е намерен за тях изход или решение. Това новолуние ви дава шанс да подобрите комфорта си на съществуване или ако това е невъзможно, тогава да смените декорите около вас, да прелистите нова страница, може да предизвикате базисни преобразования, но в повечето случаи те ще се отчитат за положителни.

Риби, Рак, Скорпион– това новолуние може да преобрази важни за вас отношения, партньорски връзки, лични и делови, договори и т.н. Вие ще имате възможност да оздравите контакти, които допринасят за благоденствието ви, които ги подкрепят. Общуването днес и утре, както и през следващите около две седмици- ще се превръща в проводник на преобразования, нови шансове и съответни перспективи на развитие. Може да получите много интересни известия, предложения, препоръчително е самите вие да сте социално по-активни, да изказвате желания, мнение, думите ви ще имат чуваемост над обичайното и в известен смисъл- превратно отражение. Все пак е препоръчително и самите вие да се вслушвате повече в отсрещната страна, защото това, което се изказва може да има много по-дълбок смисъл, да е подсказка за бъдещи тенденции, какво може да очаквате от отсрещната страна, какво очаква и тя от вас и т.н.