Дневен хороскоп за 01 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
224
Добави коментар

Първи лунен ден, Луна в Телец

Ние все още сме под влияние на Новолуние , което ще обнови нашият живот на различни нива, може да материализира наши желания, така че да привлечем онова, което най-силно желаем, така че е препоръчително да бъдем по-инициативни в това направление, дори и със символични стъпки или пък да си изградим вид стратегия, да създадем план, можем да бъдем вдъхновени от собствената си креативност, изобретателен подход, като се вслушваме във вътрешния си глас или пък насочен поглед към хора и обстоятелства, които усещаме, разбираме, че ни подкрепят и ни дават „ зелена светлина“.

Денят може да протече доста вълнуващо, да е изпълнен с изненади и в повечето случаи приятни. Можем да получим подарък, буквално и в по-широк смисъл, самите ние може да удовлетворим своя прищявка. Закупени вещи днес могат да се отчитат за доста ценни и занапред.

Традиционно и докато Луната е в Телец ние се стремим дори и на по-дълбоко, подсъзнателно ниво- да действаме така, че да се чувстваме комфортно…

Не губим интересите си от поглед и ги защитаваме, действията са целесъобразни.

Не случайно Луната в Телец „екзалтира“, това е астрологичен термин, който демонстрира нейната сила.

Така мнозина днес ще реагират на вътшни предизвикателства или ще направят стъпки, които ще се отразят позитивно на тяхното благоденствие- в един по-широк смисъл.

Склонни сме да харчим повече за любими хора или собствено удоволствие…

Овен, Лъв, Стрелец- приятен ден изпълнен с доста ангажименти, част от които ще бъдат изненадващи, доста вълнуващи, разнообразяващи ежедневието ви. Можете да хармонизирате и подобрите домашната, семейна среда, да се справите и с битови приоритети. Някой от вас може да получат подарък- буквално и в по-широк смисъл. Хубав ден да преговаряте за интересите си.

Телец, Дева, Козирог– днес често ще се оказвате в центъра от внимание, може да изненадвате околните по някакъв начин, но и те вас. Водите вълнуващи разговори, осъществявате подобни срещи, инициативността и крайният резултат е във ваши ръце, но се намират хора и обстоятелства, които ги подкрепят, въодушевяват, повод за да порадвате сърцето си. Хубав ден да оздравите сърдечни връзки, да намерите време и за развлечения.

Водолей, Везни, Близнаци- може да прекарате деня нетрадиционно или пък като предпочитате компанията само на най-близките ви хора, в дома и семейството и т.н. Може да имате нужда от почивка, да релаксирате, да се отдръпнете от текущи и рутинни ангажименти. Случващото се ви показва какво базисно обновление предстои, което може да смени „ декорите около вас“ да ви помогне да се справите с битови или имотни приоритети. Може да го обсъдите в семейството си или вие да вземете подобно решение което ще има своето отражение. Не са изключени изненади, които ще ви подскажат- какво трябва да промените, от какво да се възползвате, за да се чувствате по-стабилни.

Риби, Рак, Скорпион-информационният поток днес е усилен, може да получите изненадващи новини и предложения, които да повдигнат адреналина ви, собствената ви инициативност, да разнообразят и освежат ежедневието ви. Денят е подходящ да укрепите партньорски отношения, важни за вас връзки. Вашата собствена и по-висока социална активност ще е повод за вълнуващи преживявания, шансове, вид подкрепа и т.н.