Дневен хороскоп за 02 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

3
360
Добави коментар

Втори лунен ден, Луна в Телец/ Близнаци.

До 12:00 ч., Луната е в Телец, а след това ще премине в Близнаци. Докато Луната е в Телец ние все още ще сме настроени на вълна, чрез която да допринесем за комфорта си, да си угодим по някакъв начин или да си доставим удоволствие. Няма да действаме против интересите си и все ще намираме начин да постигнем своето.

В следобедните часове информационният поток се усилва, можем да получим доста интересна информация или просто ще имаме нужда да споделим, да обменим мнение. Подходящо е през това време да питаме, за да ни се каже…

Социалната активност се усилва в значима степен и по-лесно, понякога и спонтанно ще изразяваме своите мисли, можем да се възползваме от това, защото и отсрещната страна ще е по-словоохотлива.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да сте доста ангажирани, но действията ви- носят удовлетвореност, допринасят за вашият комфорт, благоденствие или пък може да материализирате някакво ваше желание. През втората част от деня- водите много интересни разговори, получавате подобни известия, това разнообразява и освежава ежедневието ви. Високата словоохотливост може да ви подтикне да изкажете спонтанно повече, отколкото е необходимо, внимавайте. Но е подходящо да питате, за да ви се каже. Не са изключени емоционални срещи и т.н. Чудото ще ви помогне да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня все ще се намери някой или нещо, което да порадва сърцето ви. Самите вие може да сте по-инициативни, често може да се оказвате в център от внимание и със съответните позитиви. Всичко ще ви се получава с по-голяма лекота, от вас се изисква да бъдете по-дейни в избрано от вас направление. В следобедните часове може да се концентрирате върху по-практични теми, които засягат вашите финанси, може да обсъдите това с близките си и да вземете някакви решения. В следобедните часове могат да възникнат някакви допълнителни или непредвидени ангажименти, които ще разнообразят и освежат ежедневието ви. Пазете се от по-емоционални и спонтанни реакции.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня все още може и да имате нужда от повече почивка, да релаксирате, а в друг случай- може да се концентрирате върху подобряване на комфорта ви на съществуване, атмосферата в дома и семейството и т.н. Действията ви в тази посока ще бъдат доста резултатни. В следобедните часове вие ще бъдете все по-активни, може да се въвличате в дебати, инициативността ви ще расте и често ще се оказвате в центъра от внимание. Влиянието ви върху околните също ще ескалира, мнението ви ще има по-широка чуваемост, възползвайте се.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня водите доста интересни разговори, може да получите известия, да чуете думи, които да порадват сърцето ви. Денят е подходящ да заздравите важни за вас връзки, партньорски отношения. Самите вие може да усилите тази тенденция, въпреки че е част от положителните тенденции сами ще застават на пътя ви, това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат. В следобедните часове може да се малко по-разсеяни, денят може да излезе извън предварителен график, поради допълнителни или непредвидени ангажименти. Ваши близки може да имат нужда повече от вашето внимание. Някой от вас може да узнаят тайна и да се възползват от нея.