Регистрация на фирма за украинци

8
283
Добави коментар
hlape
hlape

Регистрация на фирма за украинци

Author admin Reading 2 min Views 3 Published by May 3, 2022
Modified by May 3, 2022

Счетоводство за украинци

Днес, много украинци са принудени да напуснат Украйна, основно заради военният конфликт.

Често, хората, които са имали фирми, било то в ИТ, или в друга сфера, желаят да продължат своята дейност, но оперирайки от други страни, в това число Румъния, България и други.

Евристика EU е компания, която доста добре се справя с подобни счетоводни казуси, когато се касае за счетоводство за украинци, решили да се установят у нас, в България. Именно и към нея Ви насоваме вниманието, тъй като служителите на счетоводната кантора знаят всичко, изисквания, документи, откриване на банкови сметки, както и всякакви други счетоводни подробности.

Не са много фирмите, които, по традиция обслужват само български фирми и граждани, и които могат да поемат сложното и специфично счетоводство на украински жители, но Евристика е една от тях.

Ето и едни от популярните услуги, които вече се предлагат на украински жители:

Регистрация на фирма за чуждестранно лице, предимно от Украйна и Румъния.Осигуряване на украински гражданин – цялостна документация.Трудово-осигурителни услуги.Административно-правни услуги.Консултации за сложни счетоводни казуси.Всякакви други счетоводни услуги, според нуждите на клиента.

Изборът на партньор във важни аспекти на бизнеса, в трудни времена е нещо много важно. Обслужването трябва да става прецизно и внимателно и с чувство за отговорност. Каквото и да предприемете, правете го с идеята да пасвате, а не да се напасвате! Не подминавайте шанса да откриете подходящите за Вас счетоводна и рекламна къща – посетете офиса на фирма Евристика ЕООД в гр.Русе, или се свържете с представител на телефон: 082 507275.