Дневен хороскоп за 06 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
245
Добави коментар

Шести лунен ден, Луна в Рак

Луната днес ще продължи да ни потапя в повишение емоционални преживявания, можем да бъдем концентрирани върху чисто финансови въпроси, потребление, да използваме доста креативен подход, за да се справим с подобни приоритети, могат да ескалират събития, понякога и изненадващи, които да ни помогнат в това направление.

Някой ще получат вид помощ, алтернативи чрез които да въ здействат на тези въпроси.

Луната в Рак винаги акцентира върху дома и семейството, днес може да въздействаме позитивно на този сектор от нашия живот, като проявим повишена загриженост за близките си, инвестираме в тях, в един по-широк смисъл.

Като минимум денят е показателен- доколко можем да разчитаме на близките си, това ще бъде по-видно от обикновено, но също така можем да въздействаме , да насочваме в една желана посока, жестове на загриженост, хубавата храна- ще играят подчертано позитивна роля.

Самите ние може да сме по-склонни от обикновено да си угаждаме с храни и не само, но трябва да се има предвид и че по-лесно се пълнее…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е подходящ да хармонизирате най-близките си отношения в семейството, да насочите в една по позитивна посока приоритети, които касаят недвижимо имущество, конфорт на съществуване, дела, които може да са изостанали във времето. Повечето от вас ще получат подкрепа от страна на важни за тях хора, някой ще получат и подарък…Денят е натоварен с множество ангажименти, но повечето от тях ще ви носят чувство на удовлетвореност… За някои случващото се може да е като своеобразно ново начало.

Телец, Дева, Козирог– днес водите доста интересни разговори, част от които може да са изненадващи, но и приятни, под формата на предложения, от които да се възползвате. Денят е подходящ да оздравите партньорски отношения, важни за вас връзки, ще имате такава възможност и мнозина ще прекарат деня приятно, в предпочитана компания. Не са изключени вълнуващи или нетрадиционни преживявания. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, днес ще можете да ги изчистите с по-голяма лекота.

Близнаци, Водорей, Везни– вероятно ще почивате активно, динамично, ще възникват допълнителни ангажименти, но повечето от тях ще бъдат приятни, ще ви носят удовлетворение, защото можете да по-добрите или хармонизирате най-близката си среда на съществуване, може да получите подарък, да защитите интересите си, ако това ви интересува…

Риби, Рак, Скорпион– днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, инициативността ви е доста висока, вие действате в посока, която има позитивен ефект върху ваши отношения и не само. Успявате да наложите мнението си, при воденето на евентуални спорове, разяснителни разговори- да наложите мнението си, включително като използвате нетрадиционен подход. Не е изключено и околните да ви изненадва, но в повечето случаи приятно.