Дневен хороскоп за 07 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
307
Добави коментар

Шести лунен ден, Луна в Рак/Лъв. До 14:00 ч.

Луната е в Рак и от последните градуси на този зодиакален знак може да изкара на повърхността всички емоции които сме трупали до този момент. В оптимален случай това ще ни подейства пречистващо, освобождаващо…

Няма да е лесно днес да се прикриват чувства и преживявания, да се играят роли, така че ще можем да разберем истинското отношение на околните към нас, от една страна, а от друга- това е подходящо време да укрепим емоционалните си връзки чрез незабравими, ярки и запомнящи се ситуации, изказвания, които ще оставят траен отпечатък.

Все пак трябва да внимаваме под въздействие на всичко това да не бъдем твърде крайни, да не изкажем някои думи, за които после може да съжаляваме.

Следобед Луната преминава в Лъв, постепенно ще ни настрои на едни по-позитивни нагласи , ще се усили желанието ни да се забавляваме, да си доставим някаква радост, така че мнозина действително ще действат в тази посока и могат да си прекарате доста приятно, да се разтоварят в подходяща компания…

Информационният поток се усилва, както и вероятността от приятни предложения, известия или разговори, които освежават и разнообразяват ежедневието.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да сте под въздействието на ярки емоционални преживявания, те може да са трупани дълго време, но сега да изплуват на повърхността, от душата ви и подобно на фонтан, който не е лесно да бъде издържа. Ако всичко трупано в миналото е положително, тогава това ще бъде подходящо време да преживеете незабравими мигове с хора, с които сте емоционално обвързани, с вашето семейство и т.н. Но ако са се натрупали някакви недоразумения- възползвайте се за да ги изчистите, за да се освободите от нещо недоизказано, негативно , нека случващото се да ви подейства пречистващо и освобождаващо. През втората част от деня- нагласите ви стават все по-позитивни, вероятно и не без причина, а защото получавате приятни известия, предложения, често се оказвате в център от внимание, може да прекарате чудесно в приятна компания и т.н.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня може да проведете доста емоционални разговори, които разкриват чувства, може да узнаете тайни , да бъдете силно подтиквани да водите вид разяснения , да проследявате причинно-следствени връзки. Изказаното или чудото може да има широко отражение върху вашите отношения, така че вие да ги трансформирате в определена посока. Тази посока много ще зависи от това- какво се е натрупал до този момент, както и от собствените ви желания. В оптимален случай- вие ще укрепите взаимоотношенията си, в друг вариант- някои крайности в изказванията ще прекратят връзки, които са безперспективни… През втората част от деня-може да имате нужда от повече почивка и мнозина ще си я дадат, можете да хармонизирате или по-добрите най-близката среда, в дома и семейството, но не само. Някой от вас ще получат подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня сте натоварени с ангажименти над обичайното, част от които могат да ви натоварят доста, а това може да предизвика и някои недоразумения с околните. Това е подходящ момент да делегирате отговорности или да се освободите от всичко, което е нездравословно за вас- в един по-широк смисъл, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, включително и чисто интуитивни. Хубаво е през това време да се пазите и от повишени, необмислени разходи, може да ви се налага и да защитавате интересите си над обичайното. През втората част от деня- получавате приятни известия и предложения, по-лесно може да достигнете до консенсус по спорни въпроси и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня може да сте под влиянието на силни емоционални преживявания, защото осъзнавате определени истини, може да сте склонни да гледате на обикалящата действителност и съответно на важни за вас хора от един друг, по-задълбочен и интуитивен ъгъл. Ако преживяванията са по-скоро позитивни, това ще е отличен признак за вашето бъдеще и особено, приоритетно- за вашите отношения. Ако ескалират някои неприятни чувства, вие пак така може да стигнете до „коренчето“, съответно да го отстраните по подходящ начин, за да не му давате възможност да прораства в бъдеще, това ще има силно оздравителен ефект. През втората част от деня- ежедневието забърза своя ритъм, не е изключено да възникнат допълнителни ангажименти, справяте се успешно с множество задачи и всичко застанало на пътя ви, а това повдига тонуса и настроението ви…