Дневен хороскоп за 08 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
248
Добави коментар

Седми лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв днес ще продължи да ни насочва към занимания, които „ сърцето желае“, така че ще се отдадем предимно на онова, което ми доставя удоволствие, това може да е хоби, вид развлечения, любими хора и т.н..

Не е изключено в този процес да харчим малко повече, в оптимален случай- това ще бъдат полезни инвестиции или такива, които допринасят за чувството ни на щастие.

Все пак е полезно да внимаваме- чисто финансови въпроси да не застават между нас и близките ни.

Настроението ни може да е малко по-променливо, според това- доколко околните отговарят на нашите искания, дали и как можем да материализираме желанията си.

Ако не всичко протича така, както очакваме, тогава може да реагираме по-остро, рязко и дори изненадващо, но можем да очакваме същото и от отсрещната страна.

Денят е показателен за сърдечните връзки и ще бъде чудесен признак, ако всичко е наред. Ако съществуват различия, тогава трябва да се пазим от спонтанни реакции, за да не се получи „ от нищо- нещо“.

Припомням, че докато Луната е в Лъв, нашето честолюбие е доста високо и над обичайното, така че не бива да засягаме гордостта на отсрещната страна, защото отговорът може да е доста бурен и непредвидим…

Овен, Лъв, Стрелец- днес често ще се оказвате в центъра от внимание, вашата собствена инициативност ще е доста висока, но може да възникват непредвидени ангажименти, част от които ще бъдат следствие на собствените ви хрумвания, а може и да са под въздействие на предложения, на които отговаряте . Денят може да протече по един необичаен, доста вълнуващ и различен начин, той може да е напълно позитивен за вас, стига да внимавате – известно раздразнение или спонтанност в реакциите да не преминат определени граници и съответните последици. Възможни са и повишени разходи, ако са добре планирани, значи всичко е наред…

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас днес ще предпочитат компанията само на най-близките си хора, в дома и семейството и т.н. Възможно е околните да ви поставят в непредвидими ситуации, понякога може да имате усещането, че ви предизвикват, а вие трябва да проявявате повишена адаптивност. Подходящо е да следвате естествения ритъм на диня, така няма да пропускате шансове да освежите и разнообразите ежедневието си, но ще можете и да избягате от ангажименти, които не са ви твърди приятни, ако това се налага, разбира се…

Водолей, Везни, Близнаци– днес ще водите доста интересни разговори, част от които могат да ви изненадват, могат да ви покажат факти, които са ви убягвали до този момент, но знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате. Информационният поток е доста усилен и може да изкара нещо скрито на повърхността, може да изкажете истини, а това да ви подейства освобождаващо, в един по-широк смисъл. В оптимален случай- Днес ще разнообразите ежедневието си в приятна компания, няма да ви липсва такава… Все пак е полезно да внимавате някой чисто финансови въпроси или вид недоразумения да не застанат между вас и близките ви. Използвайте тази мощна енергия, за да превъртите подобни предизвикателства в една по- позитивна и предпочитана от вас посока.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен от множество ангажименти, част от които могат да се променят в движение и следствие на предложения, проведени разговори, на които не можете да откажете. От тази гледна точка е полезно и да планувате на момента, за да сте максимално адекватни на случващото се и да се възползвате от текущи ситуации. Не са изключени изненади, които ще ви помогнат „ да си сверите часовника“- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи вид облаги или щети, буквално и в един по-широк смисъл. Подобни равносметки могат да ескалират по различни поводи…