Дневен хороскоп за 11 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
167
Добави коментар

Десети лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева ще ни подтиква да се справяме с приоритети, които касаят нашето финансово благополучие и сигурност.

В повечето случаи- ще действаме целесъобразно, няма да губим целите си от поглед.

Въпреки всичко, може перманентно да възникват приоритети, които са допълнителни, непланирани, които да объркват предварителните ни планове, това може да доведе до леко нервно напрежение, защото не ни достигат време, сили или достатъчно добра организация.

Все пак денят дава множество възможности, можем да защитим интересите си, можем да забележим детайли, които да ни помогнат да превъртим някои предизвикателства в полза.

Денят е подходящ да се освободим от всичко деструктивно, което само ни натоварва, но не ми носи удовлетворение, ако има такова, то ще бъде достатъчно видно.

Хубав ден да обърнем внимание и на физическото си здраве, особено, ако изпитваме известен дискомфорт, това може да е признак, че трябва да укрепим имунитета си по някакъв начин.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти, част от тях ви дават шанс да спечелите нещо важно за вас, да подействате позитивно на доходите си, извоювани позиции. Възможно е да ескалират външни фактори, които объркват предварителните ви планове, това може да са лични приоритети, които не бива да пренебрегвате… Ако някой или нещо действа срещу вас, приоритетно- реализация или финанси, това ще е по-видно от обикновено и нека да е повод, да се справите с подобно предизвикателство. В друг случай- полезно е днес да обърнете повече внимание на физическото си състояние, за да бъдете в тонус, по-здрави и т.н. Подходящо време да се освободите от всичко токсично, да се разграничите от нещо, което ви действа разпиляващо, деструктивно и т.н.

Телец, Дева, Козирог– днес може да сте склонни да спорите с хора, които противостоят на интересите, ще проявявате висока инициативност, често ще се оказвате победители, ще превъртате някои предизвикателства в полза, дори и това да е съпътствано от някои по-напрегнати разговори. Все пак трябва да внимавате да не се преминат определени граници на добрия тон, вие ще влияете на тенденции и събития над обичайното, възползвайте се по оптимален начин. Звездите ви дават достатъчно сила, за да направите пробив в избрано от вас направление. Ако разбирателството с определени личности и невъзможно, това ще бъде по-видно от обикновено..

Водолей, Везни, Близнаци– може да ви се налага да обръщате повече внимание на близките си, да се занимавате с лични приоритети, може би да намалите темпото, да се концентрирате върху себе си… Ще имате такава предразположеност, звездите може да ви подтикват да проследявате причинно-следствени връзки, да защитавате интересите си, да правите избор, за да се предпазите от загуби, чисто финансови, но не е само. Подходящо е днес да следвате естествения ход на събитията, за да не пропускате шансове, но и да се предпазвате от някои предизвикателства. Подходящо време да хармонизирате и подобрите в семейната среда, въпреки че в някои случаи това може да изисква разяснителни разговори, по-гъвкав подход и т.н., балансиране между ваши интереси и тези на отсрещната страна.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е доста усилен и ви концентрира върху важни за вас взаимоотношения. Чудесен признак ще е, ако между вас и близките ви, околните, днес всичко е наред. Напрежение и недоразумения ще възникват в случая, в които има почва за това, при които са се натрупали различия във времето и сега те ескалират. Вие може да сте склонни да действате по-агресивно или безкомпромисно, вероятно и не без причина… В оптимален случай- в някой спорове ще се роди истина, която ще изчисти натрупано напрежение. Ако това е невъзможно, значи с определени личности- не гледане в една обща и бъдеща посока, а това ще бъде по-видно от обикновено.