Дневен хороскоп за 15 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
164
Добави коментар

14-ти лунен ден, Луна в Скорпион

Луната е в Скорпион и клони към пълнолуние с лунно затъмнение, така че още днес мога да ескалират достатъчно важни или показателни събития, които касаят нашето финансово състояние, в частност- според подкрепа, която получаваме от страна на хора или институции… Денят не протича по предварителен график, възможни са изненади, промени на предварителните планове, според нашите собствени желания, които пак така са променливи, според емоционални преживявания, вид оценки, ситуации, в които попадаме…

Луната в Скорпион има способността да изкарва на повърхността нещо скрито, това могат да бъдат собствени чувства и страсти, наши качества, които сме подтискали до този момент, така че денят ще е доста показателен, можем да видим себе си или обкръжението си от един друг ъгъл. Чудесен признак ще бъде, ако можем да разчитаме на хора, които са важни за нас, допринасят за нашето благоденствие или чувство за щастие, ако забележим някой слаби звена е хубаво да ги отстрани своевременно, защото случващото се днес и утре- има много широко отражение и не само за следващите около две седмици, това може да е за следващото полугодие, дори много повече. Не са изключени анализи от типа на: „ от какво трябва да се откажа, за да придобият друго и по-ценно“ или пък: „какво давам, какво получавам насреща“.

Трябва да се има предвид, че някои настроения, решения, имат много по-широко отражение, отколкото подозираме вероятно. Лунното затъмнение може да повлече със себе си загуба на нещо, към което сега протестираме, счита се, че в такива периоди емоционалните преживявания и символизирани от Луната имат много по-ярко отражение върху бъдещи преспективи и могат да ни пренесат на нови релси на развитие…

Така че е препоръчително да насочваме тази почти магическа сила в предпочитано от нас направление, съзнателно и целенасочено. Това правило ще важи подчертано и утре.

Овен, Лъв, Стрелец– това е доста емоционален ден за вас, може и да преосмислите- какво е истински ценно, приоритетно, допринася за чувството ви на щастие. В основата на подобни анализи и преживявания ще бъде- до колко получавате подкрепа от страна на важни за вас хора, партньори, лични или делови. Не са изключени изненади, неочаквани събития, които да внесат достатъчно яснота. Денят не протича по предварителен график, хубаво е, ако е възможно- да не се претоварвате, да се вслушвате повече във вътрешния си глас, който ще е верен ориентир… Чудесен признак ще е, ако във вашето семейство всичко е наред, спокойно е в душата ви, ще може да разчитате на същото и за много дълго време. Хубаво е съзнателно да се освободите от деструктивни влияния, дори вредни навици.

Телец, Дева, Козирог– събитията днес акцентират върху важни за вас връзки, партньорски отношения. Възможно е отсрещната страна да ви изненадва, но и вие нея. Ако забележите някои слаби звена, отстранете ги своевременно, за да не им позволите да прорастват и в бъдеще време. Не е изключено случващото се да ви подсказва, че предстоят промени във вашите връзки, можете да им влияете и да ги насочвате над обичайното, възползвайте се. Припомням, че луната клони към пълнолуние и лунно затъмнение, така че случващото се има много по-широко отражение. Помислете как да канализирате преобразувания в важни за вас връзки и вид обновление в оптимално желана и подходяща за вас посока. Действайте, това ще има голямо значение, отражение и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци- Луната днес е в скорпион, може да ви подтикне да защитавате интересите си над обичайното, може да вземете важни решения, които касаят вашите доходи, професионална реализация и дори здраве. Вашето най-близко обкръжение ще влияе на бъдещи тенденции, които се обсъждат… Не са изключени някои изненади, които да наклонят везните в определено направление.

Риби, Рак, Скорпион– повечето от вас ще бъдат под въздействие на ярки емоционални преживявания, които ще ви подтикват да действате по-крайно, вероятно и не без причина, а защото сте предизвиквани от отсрещната страна. Случващото се може да ви представи в различна светлина и нека тя да бъде по-позитивна, обновяваща вашите контакти, даваща ви шанс да се докажете, да наложите мнението си и със съответните позитиви. Настроения, които преобладават днес, могат да преобразят живота ви, ако не веднага, то е поетапно и през следващото полугодие. Препоръчително е съзнателно и целенасочено да канализирате тази мощна енергия в една конструктивна посока, която може да сбъдне ваше съкровено желание, която може да материализира мечтите ли или да ви направи по-силни. Ще имате такава възможност.