Дневен хороскоп за 18 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
191
Добави коментар

До 16:00 ч. Луната е в Стрелец, след това ще премине в Козирог Докато е в Стрелец- ние трудно ще се задържаме на едно място, може да се занимаваме с дела, които са изостанали във времето, на които не сме обръщали внимание до този момент, не е изключено- да сме малко по- разпилени, дори разсеяни или пък да възникват външни фактори, които да променят предварителните ни планове.

Поради тази причина е препоръчително да следваме естествения ход на събитията, но без да губим някои практични цели от поглед, които така или иначе ще ни приковават като внимание или дори инициатива днес и през следващите около два дни.

Липсата на фокус изисква съзнателно да се концентрираме върху приоритетни въпроси. В късният следобед и вечерта Луната вече ще транзитира в Козирог, може да провокира недоразумения, повишение претенции, своеобразна борба за власт или надмощие.

Можем да канализираме тази мощна енергия в една по-позитивна посока- чрез собствената си инициативност, действеност, а не толкова високи очаквания към отсрещната страна.

По различни поводи ще разбираме- кой подкрепя честолюбивите ни планове, дребни действия могат да имат широко, а понякога и превратно отражение.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да сте доста емоционални, защото ви се налага да се занимавате с дела, които са извън обичайния ритъм, но са важни за вашата стабилност и просперитет. Опитайте се- да канализирате тази мощна енергия в конструктивна посока, която ще ви предпази от нервно напрежение, разпиляване в различни направления и объркване на предварителните планове. Въпреки всичко днес можете да проведете доста конструктивни разговори и преговори. Препоръчително е съзнателно да се концентрирате в направление- създаване и укрепване на връзки, получаване на вид опека или одобрение, това ще ви подейства доста стабилизиращо, инициативността в повечето случаи- ще трябва да е ваша, но да води до добри резултати. Така ще можете да изчистите евентуални недоразумения, да превъртите предизвикателства в полза. Не е изключено и конкретен въпрос и да ви фокусира много силно и по-горе описания начин- вие да го разрешите.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня може да водите доста емоционални и напрегнати разговори, не е изключено и да узнаете тайни, да идентифицирате скрити процеси, ако има такива или по различни поводи да разберете- на кого и в каква степен можете да разчитате. На този фон- повечето от вас се чувстват доста силни, вие имате достатъчно ресурси, за да влияете на околните или да превъртате предизвикателства в полза. Днес и през следващите два-три дни- вие може да се почувствате като своеобразни победители. В късния следобед и вечерта се пазете от недоразумения, които могат да напрегнат най-близката ви среда на съществуване.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня може да ви се налага да защитавате интересите си над обичайното. Може да водите разговори, в които да изказвате истини, понякога да действате и/ или реагирате- малко по- агресивно, вероятно и не без причина, а защото се чувствате предизвикани да действате точно така. Това е подходящо време да се откъснете от всякакви влияния, които могат да ви донесат щети. Повече успехи ще имате, ако не афиширате всичките си желания или намерения, имате план „Б“, който пускате в движение. Повишени разходи днес са доста вероятни, но те могат да бъдат и полезни инвестиции във вас самите, във вашето бъдеще или пък в любими хора. Все пак внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и важни за вас хора.. Опитайте се да търсите и намирате общи и обогатяващи цели, това ще има положителен ефект на различни нива.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, част от които могат да ви напрегнат, защото трябва да наваксвате и с извънредни дела, да балансирате между „ трябва“ и „ искам“. Денят е подходящ да се докажете на работното място, да се справите с повишена конкуренция или изисквания, ще имате такава възможност, но вие ще трябва да бъдете по-организирани, дори и това не винаги да е твърде лесно. Може да се оказвате под „светлината на прожекторите“, така че дребни действия да имат широко отражение върху вашите отношения, обществено положение, дори финансово състояние. Не губете интересите си от поглед, дори и в по-далечна перспектива, пазете се от импулсивни реакции и ще превъртате всички предизвикателства полза. Може да спечелите нещо важно за вас, да защитите интересите си, да подействат е позитивно на доходите си. Все пак не са изключени и повишени разходи, препоръчително е да се пазите от конфликти или да страните от хора, които могат да ви нанесат щети…