ᐉ Спални на супер цени – мнения – Варна и София – Никора

1
188
Добави коментар

Какви предложения за спалнята ще намерите при нас

Ако е дошъл моментът за подновяване на обзавеждането или тепърва се настанявате в ново жилище, в Мебелна Къща Никора ще намерите широк избор от мебели за спалното помещение:

Модулни системи за спалня;Евтини комплекти;Премиум колекция;Тапицирани и стандартни легла;Гардероби;Скринове;Нощни шкафчета.

Ако държите на дребните детайли се спрете на модулна система, като сами изберете и съчетаете модулите. Голяма част се предлагат с разновидности в дизайна или цветовете. За почитателите на бързото и практично пазаруване имаме готови, разработени комбинации.

С отделната поръчка на нощно шкафче, скрин или гардероб пък лесно ще допълните или подмените старото обзавеждане, като освежите визията на жилището.

Богат избор за всеки

Продуктовият ни каталог обединява стандартни и висококачествени мебели.

На достъпни цени

Серията стандарт се състои от редица изгодни комплекти за спалня, които включват двойно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин за някои от тях.

Икономични единични и двойни легла

Най-голямо е разнообразието от модели с ъглова табла и двойни – със спална площ 140х200 см и 160х200 см. Предлагат се разновидности с повдигащ механизъм за матрака, както и с ракла или чекмеджета.

Луксозни варианти

Премиум колекцията се отличава с качествени материали на водещи европейски производители на плоскости. Акцент е авангардния и смел дизайн. Той комбинира принтирани и гланцирани повърхности с естествени дървесни цветове, тапицерия или пък LED осветяване на таблите и други елементи.

Изработка и качество

Стараем се Ви предложим спални от по-висок клас, като благодарение на серийното производство можем да запазим и цените си достъпни. Предлагаме максимална устойчивост при дългогодишна употреба, като използваме съвременна техника и доказали качеството си ПДЧ и МДФ плоскости.

Целим се към предлагане на едни от най-оригиналните дизайни на мебелния пазар.

Никора е Вашият партньор в практичното обзавеждане

Възползвайте се от нашите условия онлайн и на място:

Консултантски екип в магазините ни във Варна и онлайн;Постоянна онлайн поддръжка;Изгодни условия за доставка в цялата страна и безплатен транспорт в рамките на Варна и гр. Белослав;Монтаж на място от професионален монтажен екип;Възможност за покупка на изплащане на почти всички продукти.

Не пропускайте редовните ни намаления или поръчайте още днес!