Дневен хороскоп за 20 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
166
Добави коментар

19 лунен ден, Луна в Козирог/Водолей

До 16:00 ч. Луната е в зодиакалния знак Козирог, Значи ще продължат да ескалират важни събития, които касаят нашето кариерно развитие, обществено положение, финансово състояние. Като минимум- това е показателен период до колко сме стабилни в избрано от нас направление. Същевременно- дребни действия имат широко отражение, ние можем да влияем на тенденциите дори и в рамките на вече зададен Вектор на развитие.

Подходящо време да канализираме усилията си в направление, което ще ни подейства обогатяващо. Дори и да не бъдем твърде активни, външни събития могат да имат пак така отражение върху нашето състояние, например- това могат да бъдат решения от страна на влиятелни или власт-имащи личности, които се отразяват и на нас самите, в повечето случаи- това трябва да има позитивно отражение или пък- ще откриваме варианти, от които да се възползваме.

Слънцето транзитира през последния градус на Телец, който се свързва точно с чисто материални приоритети, така че не са изключени развръзки или силата на някой възможности ще отекат след настоящия ден. След това-ще променим нещо в своя подход, в своите цели , за да продължим напред.

Понякога това може да е символ, че силата на едни способи за въздействие са изчерпани и ще се заменят, надградят от нови.

Вечерта- Луната ще премине в зодиакалния знак Водолей и мнозина ще предпочетат да прекарат тези часове в приятна компания, навън, като разнообразят и освежат ежедневието си чрез интересни разговори и срещи…

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден няма да си позволите отпускане, може да бъдете силно концентрирани върху необходимостта да постигнете успехи или да се доказвате, така че да подействат е позитивно на вашето обществено положение, бъдещи перспективи на развитие, финансово състояние, в частност- професионална реализация. Може да ескалират знакови събития, които да повлияят и преобразят всичко гореизброено, в повечето случаи промените ще са положителни, ще ви дадат шанс да спечелите нещо важно за вас, ако това е невъзможно, тогава пред вас ще се разкриват и варианти, които пак така могат да ви подействат обогатяващо. Вечерта повечето от вас ще се разтоварят в приятна компания, ще проведат приятни разговори, които ще освежат и разнообразят ежедневието ви.

Телец, Дева, Козирог– през целия ден ще демонстрирате значи има воля, инициативността ви може да е забележителна и почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви към поставени от вас желания и цели. Ще правите силно впечатление, ще сте център от събития, можете да преобразите бъдещи перспективи на развитие, да превъртите евентуални предизвикателства в полза, крайният резултат- в значима степен ще зависи от вас самите. Възползвайте се, от утре- по-голяма част от случващото се ще по инерция, някои възможности за влияние ще останат зад гърба ви. Вечерта ще почивате активно, динамично, може да възникнат допълнителни ангажименти, в повечето случаи приятни. Някой от вас ще получат подарък, буквално и в по-широк смисъл.

Водорей, Везни, Близнаци– през първата част от деня наваксвате с дела, които са изостанали във времето, добре се справяте с лични приоритети, можете да хармонизирате и по-добрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Може да се изисква от вас повишена адаптивност, за да отговорите и на някои външни предизвикателства. Вечерта- все повече ще се чувствате в свои води, настроението ви постепенно ще започне да се променя, ще расте усещането- че оставете зад гърба си някакъв товар, това може да е следствие на случващото се , отхвърлен ангажимент или защото нещо- губи своя смисъл и значение за вас. Инициативността ви вечерта ще нарасне и вие сами ще се превърнете в проводник на приятни преживявания.

Риби, Рак, Скорпион- почти през целия ден имате възможност да проведете доста конструктивни разговори, може да привлечете на ваша страна влиятелна или власт имаща опека. Това е подходящо време да утвърдите авторитета си в колектив, да постигнете договорки, да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Може да чуете новини, които да преобразят и в положителна посока бъдещи перспективи на развитие. Общуването се превръща в проводник на множество възможности, струва си да преговаряте за интересите си. Вечерта- може да я прекарате по един нетрадиционен, но и доста приятен начин.