Почистване на мазета и тавани с помощ от Хамали Стоянов

1
140
Добави коментар

Почистване на мазета и тавани с помощ от Хамали Стоянов

Най-често хората избират да разчистват своите мазета, тавани и други допълнителни помещения, когато вече ситуацията е стигнала етап, в който не може нищо да се намери на конкретното място. Обикновено имат нужда от допълнителното пространство, но нямат силите и енергията да го разчистят сами. Затова на помощ идваме ние от Хамали Стоянов. Ще ви спестим време и ще се погрижим за неугледните мазета, тавани и килери и всички онези помещения, които са пълни с боклуци, но искате да изчистите и да използвате по нов и ефективен начин.

За какво служат мазето и таванът?

Какво изниква в съзнанието ни, когато заговорим за тавана на дома? Помещение, приспособено за трупане на вещи. Но защо пък да не се ползва по-целесъобразно. Днес живеем във все по-малки домове и всеки сантиметър от тях е ценен. Затова, разчиствайки тавана, си осигурявате повече ефективно пространство, което може да използваме за най-различни начини. Ето за какво може да направите с един разчистен от боклуци таван:

място за отдих и релакс, особено ако има прекрасна гледкадомашен фитнесдомашен офис или кът за работаработилницахоби зонадопълнителна спалня за гости и родниниако позволява, таванът може да се превърне в пространство за отдаване под наем и добър допълнителен доход.

Страхотни идеи, нали? Но преди да ги осъществите, трябва да се отървете от досадните боклуци. На помощ идваме ние, за да ви спестим време и енергия, които може да вложите в по-креативни занимания.

С мазето нещата са малко по-различни, защото е под земята. Трудно би могло да се превърне в ефективно помещение за нещо, различно от съхранение. Но това не пречи да бъде разчистено и организирано по най-удобния за семейството начин.

Какво представлява услугата, която предлагаме?

За почистване на мазета от строителни и битови отпадъци в столицата цената варира между 250 и 350 лева за пространства до 15 квадрата. Цената може да се промени, ако помещението е по-голямо, със специфична форма или според вида на отпадъците.

За разчистване на мазета се ангажират 2 работника за изнасяне и товарене на боклука в камион. След това всичко бива извозвано до регламентирано депо. Таксата за сметището е включена в цената на офертата. Събираме и дребни боклуци в собствени чували, след което измитаме помещенията след почистване.

Ако има повече от едно мазе, общи части или коридори за почистване, ще ви предложим цена с отстъпка.

Подробна информация с конкретни примери за нашата работа, както и информация за разчистване на тавани може да получите в нашата страница в сайта.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Какво е важно да знаете, когато ни се обадите?

Почистването на тавани и мазета в София е трудоемка задача. Разчистването на тавански пространства е по-трудно, защото често до тях се стига без асансьор и изнасянето на боклуците става на ръка всеки път. Именно за това и цената е по-висока от тази при разчистване на мазета.

Най-добрия и лесен начин да получите точна цена за почистване на вашето мазе или таван е като ни изпратите снимки или видео клип по вайбър на телефон 0893 484 770.

Защо да изберете нас?
Работим бързо, качествено и коректноИмаме доказан опит и много доволни клиентиПодхождаме професионално като спазваме всички уговорки и срещи

За да се убедите в това, обадете ни се още сега! Приемаме запитвания и поръчки всеки ден от 9:00 до 21:00 часа. Очакваме ви!