Мини-размер, мега-възможности, това е DJI Mini 3 Pro дрон Leave a comment

1
155
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Мини-размер, мега-възможности, това е DJI Mini 3 Pro дрон

DJI Mini 3 Pro е точно толкова мощен, колкото и преносим. С тегло по-малко от 249 g и с подобрени функции за безопасност, той не само е лесен за управление, но е и най-безопасният в своя клас Mini* . С 1/1,3-инчов сензор и функции от най-високо ниво, той предефинира какво означава да управляваш Mini.

Когато DJI постави Pro в края на името на Mini 3, никои не го очакваше , но те много добре знаеха какво имат предвид. Списъкът със спецификации на Mini 3 Pro е интензивен и всеки, който е летял с Mini 2, ще бъде поразен, ако направи ъпгрейд. С подобни функции като Air 2S, Mini 3 може да разтърси решението ви кой дрон да изберете.

Определено е супер е да имаш нещо толкова мощно в толкова леко и малко. Както винаги, качеството на изработка е същевременно фантастичнои на топ ниво.

Mini 3 е пълен с функции, от Active Track и Spotlight до възможността за обръщане на вертикала на камерата за снимки и видео. 

Дизайн и стабилност?!

Както много неща, Mini 3 Pro взема много от дизайна и функциите от познатите дронове Mavic и Air на DJI. Новопроектираната рамка на дрона позволява по-голяма стабилност по време на летене и зависване. Той има по-големи пропелери ( перки ) от Mini 2 и има по-наклонена позиция във въздуха, това го прави доста стабилен в различни условия на вятър.

48MP снимки с висока резолюция и страхотно качество

Най-вълнуващата част от този дрон е камерата, особено при ползването и за снимки. С бленда F1.7 и поддръжка за заснемане на RAW изображения, Mini 3 решава проблемите при ниска осветеност. Подобно на Air 2S и Mavic 3, необработените изображения са DNG. Въпреки че не дават толкова много място за редактиране, колкото RAW форматите от DSLR, те са много над JPG или PNG файлове.

Това е първият дрон на DJI с поддръжка на DNG в гамата Mini, позволяващ повече мощност от снимки, които правите по време на туризъм или просто ден в парка.

Видимостта на дрона , проблем или не?

Поради малкият размер на дрона и допълнение стандартната сива цветова схема на DJI, проблема става по-голям. Решението което DJI са взели за Mini 3 Proе да добавят още светлинки, но само на предните рамена. Въпреки това, все пак е впечатляващо че са успели да вместят в ограниченото място още допълнения. Все пак внимавайте когато летите надалеч, дроновете в клас под 250 грама не са проектирани да летят принципно на големи височини и разстояния от вас, така че компенсацията от допълнителн исветлини е дбро попълнение.

Active Track

DJI наистина излезе и заяви с този дрон, че е най-доброто от клас ултралеки дронове. Наличието както на Active Track 4.0, така и на трипосочно избягване на препятствия означава, че получавате същите функции на Air 2S и Mavic 3.

Докато Active Track има малко повече място за компенсиране в сравнение със системата за проследяване, пълният пакет на DJI е най-добрият в бизнеса. Въпреки това, някои проблеми изглеждат постоянни с дронове, поддържащи само избягване на препятствия отпред, отзад и отдолу. В резултат на това изглежда, че са слепи отстрани и понякога вземат лоши решения при проследяване или летят настрани към някое дърво.

Разбира се, трябва да се правят жертви, за да се отговори на теглото или цените, а да се каже, че избягването на препятствия на Mini 3 е лошо, защото не могат да се поберат и страничните сензори, не би било правилно.

RC на DJI е промяна в играта

Получавате две опции за контролери на Mini 3 Pro: познатия контролер RC-N1 и чисто новия RC контролер с вграден екран.

RC контролерът е достатъчно лек, за да не се уморявате да го държите по-дълго време, но има и достатъчно тегло, за да го чувствате добре в ръцете си. Има леко повдигане около екрана, което може да предложи известна защита срещу изпускане, но ако сте някой, който често изпуска телефона си, протекторът за екран може да е добра инвестиция, когато стане наличен.  Джойстиците имат добра устойчивост, като същевременно са много гладки. И накрая, добавянето на контролни бутони с възможност за конфигуриране на гърба е добре дошла изненада.

RC прави летенето много по-приятно. Батерията издържа по-дълго , а екранът е достатъчно ярък, за да вижда подробности в безоблачни дни. Mini 3 разполага с два USB-C порта и място за micro-SD карта. Забележката е липсата на поддръжка за приложения, само приложението DJI Fly може да бъде инсталирано на RC.

Ако имате място в бюджета си да се похарчите малко повече за RC, направете го. Няма да съжалявате. Той е много по-добър от контролера N1 и освобождаването на телефона ви е огромен плюс.

За кого е Mini 3 Pro? Начинаещи? Професионалисти?

Това е труден въпрос. Mini 2 и Mavic Mini отдавна са фокусирани върху пазара на дронове от начално ниво, абсолютните новаци. Въпреки това, Mini 3 Pro изглежда се отклонява от този път както по спецификации, така и по цена. Въпреки това, той носи тази уникална характеристика на вертикално видео и снимки за съдържание, фокусирано върху социалните медии.

С цената си от 1699лв. за Mini 3 Pro и N1 контролер има какво да покаже на потребителите.

Mini 3 Pro е идеалният дрон за хора на социалните медии (инфлуенсъри и други), за да получат неизрязани вертикални видеоклипове на най-новия “танц” от небето. Той е достатъчно лек и малък, за да могат авантюристите да получат няколко бързи снимки и видео от най-новия си поход, разходка около забеелжителности или проследяващ кадър на колоездене, каране на мотоциклет, офроуд и други. Този дрон може да блесне!

Mini 3 Pro е наличен за предварителна поръчка на уебсайта ни https://drones.bg/category/dronove-dji/mini3/ и можете да избирате от три конфигурации. Най-евтиният е дронът сам по себе си за 1445лв. , с контролера RC-N1 за 1699лв. и с RC на DJI за 1999лв.. По желание можете да закупите и Fly More Kits, подобни на Fly More Combos. Очаквайте скоро!

Полетете с нас! – DRONES.BG

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други. Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена, drons.bg, dronesbg.com