Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г.

1
224
Добави коментар

Слънцето  вече транзитира  през зодиакалния знак Близнаци  и ще усетим,  че от този сектор  ще раздуха  информационния поток в пъти. 

Най-голямо „оръжие“ сега, от което  ще може да се възползваме ще  бъде  способността ни  да изразяваме  своите чувства, мисли, желания, цели- чрез дар словото си,  да преговаряме за интересите си и аргументирано да защитаваме тезите си.

Може спонтанно да изпитаме желание да сме в по-голям диалог  с важни за нас хора,  но това може и да е предизвикано по външни причини,  да кажем-  околните стават словесно все по-агресивни  и ни подтикват  да реагираме адекватно.

През втората част от седмицата под въздействие  на тази укоряващо се тенденция  все повече ще се въвличаме  в дебати,  преговори,  които буквално могат да преобразят живота ни,  защото ще намираме  кой да  подкрепи  нашите планове,  може да влизаме в съдружия,  да вземаме важни решения  и т.н.

Дълбокият вътрешен  мотив  да успеем,  да постигнем  нещо,  което е в нашия фокус от внимание-  през втората част от седмицата  ще предизвика пик от новини, мнозина ще се  въвлекат в словесни двубои, ще правят гръмки изказвания, ще воюват за своето щастие чрез думите.

До нас ще достигат „чудеса“ от изказвания, ако не друго, то поне със сигурност ще е интересно  и понеже няма да е лесно да си „слагаме спирачки на езика“ –  ще  узнаваме доста истини,  ще получаваме  значимо знание.

На този фон трябва да се каже,  че Меркурий  е ретрограден,  така че ще ни връща и към теми от миналото,  които ще се преразглеждат,  ще са свързани с нашите финанси,  можем да очакваме подобни тенденции в личен  и обществено-значим аспект,  в оптимален случай-  ще поправим евентуални грешки,  ще наваксаме с някои пропуски и ще ги отстраним,  можем да приемам случващото се като шанс  да действаме различно  и да получим по-добър резултат от преди,  да утвърдим успехи,  на които ще разчитаме и през следващите седмици.

В основата  на всички постижения ще бъде,  подчертавам-  способността аргументирано да изказваме тезата си и да преговаряме за интересите си… През тази седмица могат да се създадат или укрепят по връзки,  лични и делови,  които ще бъдат много ползотворни и перспективни.

На 25-ти   май  предстои знаково астрологично събитие-  Марс ще премине в Овен,  от този сектор ще повдигне тонуса и адреналина ни, на този ден ще припламнат искри, които ще разпалят огньове или пожари през следващите дни /буквално и в преносен смисъл/,  подобни „горещи разговори“, особено до началото на юни-  инициативността на мнозина  ще е над средното ниво,  борбеността може да премине някой граници и ще прерасне в агресия, да се надяваме- предимно словесна.

Марс в Овен  е в най-голямата си сила, ще остане в този сектор до 05 юли. Можем да отчитаме това влияние като „ново начало“ за мнозина, следствие на променен подход, защото навлизат в битка, за да придобият желаното и дейсвеността на такова високо  ниво винаги носи промени, които после може да се развиват по инерция и през следващите около две години и половина.

Ако сте лидери по природа, притежавате качества на „боец“, значи- сега навлизате в един от най-важните периоди за вас, можете да постигнете дълготрайни успехи. Иначе- около вас може да се появи личност, която да проявява такива качества и с които ще трябва да се съобразявате, но пък тя може и да ви е доста полезна.

На „сцената“ ще излязат ярки персони с голям размах и ще изстрелят себе си, а вероятно и околните- в друга реалност…

Дори и по-флегматични натури ще изпитат желание да се движат, действат и трудно ще ги свърта на едно място.

Движението на хора, стоки, ще започнат да се ускоряват в значима степен.

Ще навлязат в хубав и доста ползотворен период онези, които се занимават с търговия, туризъм, транспорт, медии, те могат да направят пробив в работата си. Възможно е и да се вземат управленски решения, които да влязат в пълна сила през юни и да подействат позитивно на всичко горе-изброено…

В любовта- ще се усилят флиртовете, които бързо ще прерастват в нещо повече, но е съмнително, колко устойчиво ще бъде във времето…

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Овен

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Телец

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Близнаци

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Рак

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Лъв

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Дева

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Везни

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Скорпион

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Стрелец

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Козирог

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Водолей

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Риби