Транспортни услуги за преместване на дома – колко струва?

1
223
Добави коментар

Транспортни услуги с бус при преместване на дома

Търсите лесен и бърз начин за преместване на дома? Тайната е в добре подбрания екип от професионалисти с подходящ транспорт, които ще свършат задачата бързо, лесно и безаварийно. В следващите редове ще ви разкажем как това може да се случи.

Нов дом – ново начало

Предстои ви вълнуващият момент – ще се местите в ново жилище. С трепет избирате цветовете за боята по стените, подбирате мебелите, декорът. Но идва времето за преместването на багажа – най-неприятната част от вашата мечта, нали? Колкото и голяма да е емоцията от предстоящото ново начало, то е съпътствано от много трудности и стрес. Само си представете опаковане и сортиране на багаж, преместване, подреждане на наличното и комбинирането му с новите мебели. Все действия, които изискват много време и енергия.

Ако ви предстои тази нелека задача, имате надежден помощник за нея. Ние от Хамали Престо предлагаме частично или цялостно пренасяне на лични вещи с огромен товарен бус в София и страната. Ще свършим трудната част, а на вас ще оставим да се насладите на подреждането в новия дом. От вас се очаква единствено да се свържете с нас. Можем да ви помогнем с редица неща, например:

ще подберем подходящ екип по преместването – хамали и транспортако имате нужда от превозване на мебели и багаж – насреща смеможе да се възползвате и от нашите транспортни услуги без хамали

Каквото и да изберете, гарантираме ви, че ще отговорим на вашите очаквания подобаващо.

Колко струва транспортна услуга с бус при преместване на дома?

Колко ще струва транспортната услуга за преместване на дома? Това зависи от редица фактори, но най-вече от това дали ще ползвате наши хамали или вие ще товарите и разтоварвате предметите в / от буса. Обикновено транспортна услуга за преместване на дома с голям закрит бус или камионче до тон и половина за района на София струва около 50 – 60 лева за един курс.

Ако пък желаете да ползвате двама опитни хамали в комбинация с превоза, цените започват от 110 лева за пренасяне на един – два броя мебели в града. А за по-голямо кличество багаж ще трябва да заплатите около 140 – 150 лева за два часа.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0876 123 386

 А сега да поговорим за самото преместване.

Как да направим преместването на дома бързо и лесно?

Предлагаме ви няколко лесни стъпки от нашата практика, с които ще направите процеса една идея по-лесен.

Решете кои мебели ще местите от стария в новия дом.Решета какво ще правите с оставащите мебели – отиват на вилата, дарявате ги, подарявате или към сметището, ако не стават за нищо.Опишете предметите, които ще сортирате и опаковате за преместването.Опаковайте добре вещите, особено тези, които са по-чувствителни и чупливи. Така ще сте сигурни, че ще пътуват безопасно.Ако мебелите са обемни, трябва да бъдат безопасно разглобени и опаковани.Щом всичко друго е изпълнено, следва натоварването му на камиона и транспортирането му до новия дом.Най-добре се доверете на професионалисти за преместването на дома. Не рискувайте здравето си за местене на тежки мебели. Още полезни съвети от нас при планирането

Преместването е дълъг и важен процес. Затова е важно да го планирате максимално добре. Ето няколко неща, които да имате предвид. Така ще си спестите доста главоболия.

Планирайте добре деня на преместването

Ако имате възможност, съобразете се с времето. Най-хубаво е да местите багаж, когато е слънчево и топло, а не дъждовно и мрачно. Така работата ще се свърши максимално бързо и ефективно.

Изберете подходящ час

Преместване на мебели и вещи в час пик граничи с лудост. Ще е много по-лесно, когато нещата се случват плавно и спокойно. По възможност избягвайте натоварените часове от деня.

Отделете си достатъчно време за целия процес

Много е важно да имате достатъчно време. Грешка е да бързате, защото ще пропуснете нещо или ще го претупате.

Спазвайте изброените съвети, нещата ще се случат по най-добрия начин. За бъде изцяло приятно преживяването, доверете се на доказан специалист по преместването. След това ще имате грижата единствено да създадете топлина и уют в новия си дом.