Релакс в Девин – Семеен Хотел Mountain Boutique, Девин

1
141
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Mountain Boutique *** е сгушен в сърцето на Родопа планина, където времето  сякаш е спряло и тук то има свой собствен ход.

Родопите имат магия, която човек трудно може да обясни с думи. Семеен Хотел Маунтин бутик и спа е едно невероятно усещане, емоция, любов от пръв поглед … То е като уютен дом, който дава усещане за спокойствие, хармония и свобода. Ако веднъж се докоснеш до магията  му,  винаги ще се връщаш тук отново и отново. По пътя към него ще се натъкнете на oмайващи гледки и пейзажи, каквито не сте очаквали, че съществуват по нашите земи.

1.ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 118 лв.

2.ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 171лв.

3.ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 228лв.

ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва: 

Две, три или четири нощувки в двойна стая
Закуски от 08:00 ч. до 10:00 ч.
Вечери
Ползване на РЕЛАКС ЦЕНТЪР (сауна, парна баня, релакс зона)
Туристическа застраховка
Туристически данък
Паркинг/ безплатен общински пред хотела

​*Работното време на ресторанта:
сутрин от 08:00 ч. до 10:00ч.
вечер от 18:00 ч. до 23:00 ч.
Примерно меню:
• Закуска (десет сет менюта):
Напитки: еспресо, чай билков горски, айрян
Вечеря (според деня):
Напитки: не включва
Супа
Основно ястие, фиксирано според деня: скара с комбинирана гарнитура или други от типа.
Десерт

При непоносимост към дадени храни, менюто може да бъде сменено при предварителна заявка.

Районът около Девин е изключително богат на природни обекти и забележителности – ждрела, пещери, скални образувания, защитени местности и природни резервати.
Интересни забележителности в района са: Триградското ждрело, Дяволското гърло и Ягодинската пещера, които са сред 100-те Национални обекта на България.
В близост до тях се намира Орлово око, където се вижда Орфеевата планина от птичи поглед и те кара да се питаш, виждайки тази гледка, дали не се намираш на върха на света?!
Местностите: Струилица  и Лъката, които са свързани помежду си с десетки малки живописни мостчета.  Минавaш над реката и имаш чувството, че си попаднал в „омагьосаните” Родопи от приказка на някой писател…Там, в тази приказка се натъкваш и на водопада „Самодивското пръскало”, Водите му падат от 70м височина, а над него се намира Самодивската поляна, чийто име носи. Легендите разказват за омайни самодиви, които обитавали местността. Той е един от най-впечатляващите водопади в България.
Скалният феномен Слонът, където се питаш дали това го е направила природата или някой местен скулптор е работил с длетото си години..
А меандрите на р. Въча и р.Триградска са вдъхновение за много знайни и незнайни писатели и художници. Тук можеш с часове да се любуваш на пейзажите, които различните сезони рисуват с чудни краски и тези омайни и вълшебни картини те карат да се връщаш отново и отново. Чудно красиво е ждрелото, когато през май по белите мрамори цъфтят виолетовите цветове на родопския силивряк – безсмъртничето, родено от сълзите на Орфей по своята любима Евридика.
 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари