Най -добрите „джипове“ за 2021-а – идеални за семейства

1
3122
Добави коментар
mukas12
mukas12

Експертите от Auto Express посочват най -добрите SUV-та за семейства, повечето от които са оборудвани и с голям брой места. През 2021 година специалистите съветват да се купят модели на Land Rover, SEAT, BMW, Renault и Mercedes.

Land Rover Defender
Всъдеходът Defender сега вече е много добър и за шофиране по пътищата, предоставяйки високи скорости, докато шофирате комфортно по по-гладък асфалт. Производителят предлага избор от версии с пет, шест или седем места. В същото време колата се отличава със своята практичност в салона можете да намерите много места за съхранение на вещи и освен това – отлична проходимост.

Seat Tarraco
Повече от една трета от продажбите на компанията сега идват от SUV-та, подчертавайки успешното решение за превозни средства като Tarraco. Практичният автомобил има седем места и приличен обем на багажника – при сгънат трети ред той е 700 литра. Tarraco е надежден и с лекота преодолява неравностите и дупките.
Bmw X5

Още по-голямата популярност на този модел донесе пускането на неговата хибридна версия. Способен да измине поне 80 км само на ток, xDrive45e драстично намалява оперативните разходи. Вътре в колата е инфоразвлекателната система BMW Live Cockpit Professional с 12.3-инчов цифров дисплей с инструменти и допълнителен сензорен екран за управление на мултимедия и сателитна навигация.

Renault Captur
Експертите от Auto Express наричат модела „Малък SUV на годината“. Атрактивността му се основава на практичност, красота и атрактивна цена. Captur предлага разнообразие от бордови системи за уверено шофиране и подобрено пространство за пътници с интелигентни екстри като прибираща се в пода задна седалка.